Reklam
Reklam

Elektrik direğine çarpan genç kurtarılamadı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ın Zile ilçesinde motosikletle elektrik direğine çarpan Muhammed Sami Öncübaşı (18) hayatını kaybetti.

Olay, Yunus Emre Mahallesi Dinçerler Caddesi üzerinde gerçekleşti. Motosikleti ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden genç, elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Muhammed Sami Öncübaşı, olay yerinde kanlar içinde kaldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Zile Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öncübaşı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada

kastamonuda alev alev yanan jimnastik salonuna yildirimin dusme ani kamerada sZbpdX8m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin