Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Elektrik direğine çarpan genç kurtarılamadı

Tokat’ın Zile ilçesinde motosikletle elektrik direğine çarpan Muhammed Sami Öncübaşı (18) hayatını kaybetti.

Olay, Yunus Emre Mahallesi Dinçerler Caddesi üzerinde gerçekleşti. Motosikleti ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden genç, elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Muhammed Sami Öncübaşı, olay yerinde kanlar içinde kaldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Zile Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öncübaşı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2026 yili yas cay taban fiyati 35 tl oldu 1ZI1HvlH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

2026 yılı yaş çay taban fiyatı 35 TL oldu

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır” dedi.

Geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sonrasında dönemin Tarım ve Hayvancılık Bakanı tarafından açıklanan yaş çay taban fiyatı bu yıl AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu tarafından açıklandı. Meclis kürsüsünde söz alan Milletvekili Mertoğlu, 2025 yılında 25 TL olarak açıklanan yaş çay taban fiyatının bu yıl 35 TL olduğunu dile getirdi. Mertoğlu, “AK Parti Rize Milletvekili yaş çay taban fiyatını meclis kürsüsünden açıkladı. Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır. Yıllık enflasyon oranının üzerinde yapılan bu artışla birlikte üreticimizin alın teri korunmuş, çay müstahsillerimizin yanında olunduğu bir kez daha ortaya konmuştur. Çay; Rize ve bölgemiz için sadece bir tarım ürünü değil; emeğin, bereketin ve geçimin adıdır. Her zaman üreticimizin yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çay üreticilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin