Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Elektrik direğine çarpan genç kurtarılamadı

Tokat’ın Zile ilçesinde motosikletle elektrik direğine çarpan Muhammed Sami Öncübaşı (18) hayatını kaybetti.

Olay, Yunus Emre Mahallesi Dinçerler Caddesi üzerinde gerçekleşti. Motosikleti ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden genç, elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Muhammed Sami Öncübaşı, olay yerinde kanlar içinde kaldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Zile Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öncübaşı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
SWQ
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Haziran, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te Mahalle temizliği etkinliği düzenlenecek

Karabük’te çevre bilincini artırmak ve mahallelerin daha temiz bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla Dünya Çevre Günü kapsamında temizlik etkinliği düzenlenecek.

“Mahallemiz Evimiz, Temiz Tutmak Görevimiz” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 5 Haziran Cuma günü saat 15.00’te başlayacak. Vatandaşların yoğun katılımının beklendiği organizasyonda gönüllüler, mahalle genelinde çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturacak.

Etkinliğin buluşma noktası ise 5000 Evler Mahallesi’nde bulunan Has Bahçe Sosyal Tesisleri olarak belirlendi. Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte çocuklar, gençler ve yetişkinler birlikte çevre temizliği yaparak hem yaşadıkları mahalleye katkı sunacak hem de çevre duyarlılığı konusunda örnek bir davranış sergileyecek.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, temiz bir çevrenin sadece belediyenin değil, tüm şehrin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya Çevre Günü, bizlere emanet olan doğayı ve yaşam alanlarımızı korumamız gerektiğini hatırlatan çok müstesna bir gün. Biz de Karabük Belediyesi olarak bu anlamlı günü sadece teoride bırakmıyor, sahaya inerek eyleme dönüştürüyoruz. ‘Mahallemiz Evimiz, Temiz Tutmak Görevimiz!’ diyerek tüm hemşehrilerimizi, yediden yetmişe bu temizlik hareketinin bir parçası olmaya davet ediyorum. Amacımız, evimiz olarak gördüğümüz Karabük’ümüzü yarınlara çok daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şekilde miras bırakmaktır”

Bizi sosyal medyadan takip edin