Elektrik Direğinde Akıma Kapıldı - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Eylül, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:57
0
0

Elektrik Direğinde Akıma Kapıldı

Karabük Cumayanı köyünde iddiaya göre intihar etmek için yüksek  gerilim hattına çıkan 47 yaşındaki Y.G elektrik akıma kapıldı. Akıma kapılan Y.G direkten zemine düştü. Ağır yaralanan Y:G  Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde kaldırıldı.

Elektrik akımına kapılan Y.G. daha öncede yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu. Y.G daha önceki intihar girişimlerinde ikna edilerek direkten indirilmişti. Elektrik akımına kapılan Y.G’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin