Reklam
Reklam
elektrik dagitim sirketinden tehlikeli durum ihbarlarina hizli cozum jgvGv4hi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Elektrik dağıtım şirketinden tehlikeli durum ihbarlarına hızlı çözüm

YEDAŞ, can güvenliğini tehdit eden durumlara süratli ve faal müdahale etmek emeliyle, davet merkezinde özel bir müşteri temsilcisi sınırı oluşturdu.

YEDAŞ, bölge halkının can ve mal güvenliğini ön planda tutarak 186 sınırında yaptığı geliştirmeyi hayata geçirdi. Can güvenliğini tehdit eden durumlara süratli ve aktif müdahale etmek maksadıyla, davet merkezinde özel bir müşteri temsilcisi çizgisi oluşturdu. Bu yeni hizmet sayesinde, elektrikle ilgili kıymetli ve acil ihbarlarda bulunmak isteyen müşteriler, sesli cevap sisteminde acil seçeneğini tuşlayarak taleplerini daha kolay ve süratli bir halde iletebilecekler.

Çağrı merkezinin sesli cevap sistemi içerisine entegre edilen bu özel çizgi sayesinde; kopan elektrik telleri, elektrik kaynaklı yangın yahut yangına sebep olabilecek elektrik kaçakları üzere durumların YEDAŞ’a daha süratli bildirilmesi hedefleniyor. Bu özel çizgi ile, müşteriler, direkt müşteri temsilcisine bağlanabiliyor. Müşteri temsilcilerine süratle ulaşan ihbarlar, YEDAŞ takımlarının alana en kısa müddette yönlendirilmesini sağlıyor. Can güvenliği riski taşıyan bu ihbarlar, saha takımları tarafından önceliklendirilerek süratle müdahale ediliyor.

Kaliteli ve sürdürülebilir güç temel alınıyor

YEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Alo 186” üzerinden gelen ihbarların tahlil edildiğini ve can güvenliği riski taşıyan durumlar için ayrıcalıklı bir müdahale süreci tasarlandığı belirtildi. Bu sınır sayesinde can güvenliği riski taşıyan durumlara süratle müdahale sağlanması hedefleniyor. Bu yeni uygulama, YEDAŞ’ın yalnızca bugünün değil geleceğin de güç ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulu bir strateji benimsediğini ortaya koyuyor. Şirket, güçte güvenliği temel alarak, bölge halkına kaliteli ve sürdürülebilir güç sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin