Elektrik dağıtım şirketinden tehlikeli durum ihbarlarına hızlı çözüm - Karabük Haber Postası
elektrik dagitim sirketinden tehlikeli durum ihbarlarina hizli cozum jgvGv4hi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Elektrik dağıtım şirketinden tehlikeli durum ihbarlarına hızlı çözüm

YEDAŞ, can güvenliğini tehdit eden durumlara süratli ve faal müdahale etmek emeliyle, davet merkezinde özel bir müşteri temsilcisi sınırı oluşturdu.

YEDAŞ, bölge halkının can ve mal güvenliğini ön planda tutarak 186 sınırında yaptığı geliştirmeyi hayata geçirdi. Can güvenliğini tehdit eden durumlara süratli ve aktif müdahale etmek maksadıyla, davet merkezinde özel bir müşteri temsilcisi çizgisi oluşturdu. Bu yeni hizmet sayesinde, elektrikle ilgili kıymetli ve acil ihbarlarda bulunmak isteyen müşteriler, sesli cevap sisteminde acil seçeneğini tuşlayarak taleplerini daha kolay ve süratli bir halde iletebilecekler.

Çağrı merkezinin sesli cevap sistemi içerisine entegre edilen bu özel çizgi sayesinde; kopan elektrik telleri, elektrik kaynaklı yangın yahut yangına sebep olabilecek elektrik kaçakları üzere durumların YEDAŞ’a daha süratli bildirilmesi hedefleniyor. Bu özel çizgi ile, müşteriler, direkt müşteri temsilcisine bağlanabiliyor. Müşteri temsilcilerine süratle ulaşan ihbarlar, YEDAŞ takımlarının alana en kısa müddette yönlendirilmesini sağlıyor. Can güvenliği riski taşıyan bu ihbarlar, saha takımları tarafından önceliklendirilerek süratle müdahale ediliyor.

Kaliteli ve sürdürülebilir güç temel alınıyor

YEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Alo 186” üzerinden gelen ihbarların tahlil edildiğini ve can güvenliği riski taşıyan durumlar için ayrıcalıklı bir müdahale süreci tasarlandığı belirtildi. Bu sınır sayesinde can güvenliği riski taşıyan durumlara süratle müdahale sağlanması hedefleniyor. Bu yeni uygulama, YEDAŞ’ın yalnızca bugünün değil geleceğin de güç ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulu bir strateji benimsediğini ortaya koyuyor. Şirket, güçte güvenliği temel alarak, bölge halkına kaliteli ve sürdürülebilir güç sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte mart ayinda 444 arac trafige kayit edildi 9AbIZxl3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Mart ayında 444 araç trafiğe kayıt edildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 86 bin 262 olan kayıtlı araç sayısı Mart ayı itibariyle motorlu kara taşıtı sayısı 86 bin 706 oldu.

TÜİK’in 2026 yılı Mart ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 159 bin 931 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 86 bin 706 olarak kayıtlara geçti. Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 210 bin 982, Bartın’da ise 70 bin 206 oldu.

TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 48 bin 850’sini otomobil, 10 bin 672’sini kamyonet, 3 bin 441’ini kamyon, 14 bin 262’sini motosiklet, bin 623’ünü minibüs, 605’ini otobüs, 6 bin 881’ini traktör ve 372’sini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin