Reklam
Reklam
elektrik dagitim sirketinden tehlikeli durum ihbarlarina hizli cozum jgvGv4hi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Elektrik dağıtım şirketinden tehlikeli durum ihbarlarına hızlı çözüm

YEDAŞ, can güvenliğini tehdit eden durumlara süratli ve faal müdahale etmek emeliyle, davet merkezinde özel bir müşteri temsilcisi sınırı oluşturdu.

YEDAŞ, bölge halkının can ve mal güvenliğini ön planda tutarak 186 sınırında yaptığı geliştirmeyi hayata geçirdi. Can güvenliğini tehdit eden durumlara süratli ve aktif müdahale etmek maksadıyla, davet merkezinde özel bir müşteri temsilcisi çizgisi oluşturdu. Bu yeni hizmet sayesinde, elektrikle ilgili kıymetli ve acil ihbarlarda bulunmak isteyen müşteriler, sesli cevap sisteminde acil seçeneğini tuşlayarak taleplerini daha kolay ve süratli bir halde iletebilecekler.

Çağrı merkezinin sesli cevap sistemi içerisine entegre edilen bu özel çizgi sayesinde; kopan elektrik telleri, elektrik kaynaklı yangın yahut yangına sebep olabilecek elektrik kaçakları üzere durumların YEDAŞ’a daha süratli bildirilmesi hedefleniyor. Bu özel çizgi ile, müşteriler, direkt müşteri temsilcisine bağlanabiliyor. Müşteri temsilcilerine süratle ulaşan ihbarlar, YEDAŞ takımlarının alana en kısa müddette yönlendirilmesini sağlıyor. Can güvenliği riski taşıyan bu ihbarlar, saha takımları tarafından önceliklendirilerek süratle müdahale ediliyor.

Kaliteli ve sürdürülebilir güç temel alınıyor

YEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Alo 186” üzerinden gelen ihbarların tahlil edildiğini ve can güvenliği riski taşıyan durumlar için ayrıcalıklı bir müdahale süreci tasarlandığı belirtildi. Bu sınır sayesinde can güvenliği riski taşıyan durumlara süratle müdahale sağlanması hedefleniyor. Bu yeni uygulama, YEDAŞ’ın yalnızca bugünün değil geleceğin de güç ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulu bir strateji benimsediğini ortaya koyuyor. Şirket, güçte güvenliği temel alarak, bölge halkına kaliteli ve sürdürülebilir güç sağlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglu cevre haftasi heyetini agirladi avOCTGC5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Vali Hacıbektaşoğlu Çevre Haftası heyetini ağırladı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Çevre Haftası dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Zonguldak İl Müdürü Hasan Öztürk ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Çevre Haftası kapsamında il genelinde düzenlenecek etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca çevrenin korunmasına yönelik yürütülen çalışmalar ile sürdürülebilir çevre anlayışının geliştirilmesine ilişkin faaliyetler ele alındı.

Çevre bilincinin artırılması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakılması amacıyla yürütülen projelerin önemine dikkat çekildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin