Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Haziran, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Elektrik dağıtım şirketi personeli 3 işçi yaralandı

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Vezirköprü ilçesinde elektrik akımına kapılan elektrik dağıtım şirketi çalışanı 3 işçi muhtelif yerlerinden yanarak yaralandı.
Olay, ilçeye bağlı Karadoruk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Karadoruk Mahallesi’nde trafoda oluşan arızayı gidermek için çalışma esnasında akımdan oluşan arklar işçilerin yaralanmasına neden oldu.
Vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerinin yaralanan Kenan Kartal, Recep Bayrak ve Hüseyin Duran’a ilk müdahalelerinden sonra 3 yaralı Vezirköprü Devlet Hastanesi sevk edildi.
Müdahaleleri yapılan ve 2’nci, 3’üncü derece yanıkları olan yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da darbedildiğini iddia eden yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

Samsun’da darbedildiğini sav eden 60 yaşındaki bir adam, sıhhat gruplarınca hastaneye kaldırıldı.
Olay, İlkadım ilçesi Kurtuluş Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 60 yaşındaki Cevat F.’yi yerde yatarken gören etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sıhhat takımlarına darbedildiğini ve parmaklarında kırıklar olduğunu söyleyen vatandaş, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin