Bolu’da el freni çekilmeyen park halindeki bir araç. yokuştan aşağı hareket ederek evvel bir arabaya çarptı akabinde dükkana daldı.
Kaza, İzzet Baysal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İzzet Baysal Caddesi’nde 14 ER 405 plakalı arabasını park eden ve el frenini çekmeyi unutan İ.E. araçtan indi. Bir mühlet sonra park halindeki araç, yokuştan geriye yanlışsız hareket etti. Yokuştan aşağı geri geri ilerleyen araç, cadde üzerinde akan trafikte B.S. idaresindeki 14 BY 135 plakalı arabaya çarptı. El freni boşalan araç cadde üzerinde bulunan kömürcü dükkanına çarparak durabildi. Yoldan yaklaşık 500 santimetre alçakta bulunan dükkana uçan araba, dükkanla yol ortasında sıkıştı. Farklı kazada, 14 BY 135 plakalı arabada ve dükkanda maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye polis takımları sevk edildi. Takımların talebi üzerine araç bulunduğu yerden vinç yardımıyla kurtarıldı.


0
El frenini çekmeyi unuttuğu araç ortalığı birbirine kattı
0
0
Rize’de yayla yollarında kar temizleme çalışması sürüyor
Rize genelinde yaz aylarında ciddi turizm hareketliliği olan yüksek rakımlı yayla yollarını kardan ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.
Özellikle Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sal ve Pokut yaylaları, İkizdere ilçesinde Demirkapı ve Homeze yaylaları, Ardeşen ilçesinde Siprona Yaylası, Fındıklı ilçesinde Sultandağı Yaylası ile Hemşin ilçesine bağlı Gito ve Badara yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında, yolların ulaşıma açık tutulması için yoğun çaba harcanıyor.
Bölgede Rize İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen karla mücadele faaliyetleri 7 iş makinesi ve 14 personel ile devam ediyor. Ekipler, yaylalara ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

