Ekmek teknesi alev alev yandı: Kendisi söndürdü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Ekmek teknesi alev alev yandı: Kendisi söndürdü

ekmek teknesi alev alev yandi kendisi sondurdu 0 BVXywPaQ
Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde faaliyet gösteren bir mısırcı dükkanı şimdi bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Dükkanı alevler içerisinde kalan esnaf kendi eforu ile yangını söndürürken etrafta büyük panik yaşandı.

Yangın, İzzet Baysal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İzzet Baysal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir mısırcı büfesinden alevler yükselmeye başladı. Sıcak havanında tesiriyle bir anda büyüyen alevler dükkanı sardı. Cadde üzerine alev alev yanan mısırcı büfesi etrafta büyük panik oluşturdu. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine itfaiye grupları sevk edildi. Ekmek teknesi alevler içerisinde kalan esnaf kendi eforuyla yangın söndürme tüpüyle alevleri söndürmeyi başardı. Olay yerine gelen itfaiye grupları ise gerekli soğutma çalışmalarını yaptı. Yanan dükkanda maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin