Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:00 tarihinde yayınlandı
0

Ekipler ses tesisatını söktü, ceza yazdı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yüksek sesle müzik dinleyen araç sürücüsünü durduran polis ekipleri araç içindeki ses sistemini söküp, sürücüye para cezası yazdı.
Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi’nden çarşı istikametine yüksek ses müzikle ilerleyen N.C. idaresindeki 67 LK 725 plakalı otomobili, trafik polisi ekipleri durdurdu. Ekipler, araçtaki tesisatı inceleyebilmek için arka koltukları yerinden çıkardı. Ses tesisatını inceleyen trafik ekipleri ardından ses düzeneğini araçtan söküp, yol kenarına çıkardı. Trafik polisleri araç sürücüsü N.C.’ye yüksek sesle müzik dinleyip, çevreye rahatsızlık vermesi nedeniyle 436 TL idari para cezası uyguladı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin