Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yüksek sesle müzik dinleyen araç sürücüsünü durduran polis ekipleri araç içindeki ses sistemini söküp, sürücüye para cezası yazdı.
Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi’nden çarşı istikametine yüksek ses müzikle ilerleyen N.C. idaresindeki 67 LK 725 plakalı otomobili, trafik polisi ekipleri durdurdu. Ekipler, araçtaki tesisatı inceleyebilmek için arka koltukları yerinden çıkardı. Ses tesisatını inceleyen trafik ekipleri ardından ses düzeneğini araçtan söküp, yol kenarına çıkardı. Trafik polisleri araç sürücüsü N.C.’ye yüksek sesle müzik dinleyip, çevreye rahatsızlık vermesi nedeniyle 436 TL idari para cezası uyguladı. (İHA)


Ekipler ses tesisatını söktü, ceza yazdı
Vali Çağatay’a Gençlik Haftası ziyareti
15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü heyeti, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette; gençlerin tarih bilinci, milli ruh ve şuurla yetişmeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla yürütülen programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Heyette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Antrenör Serdar Akad, Gençlik Lideri Gülşan Alıç ile genç sporcular ve öğrenciler Beyza Yücesay, Tuğçe Emici ve Yiğit Ömer Yılman yer aldı.
Vali Oktay Çağatay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı. Gençlerin sportif, sosyal ve kültürel alanlarda elde ettikleri başarıların gurur verici olduğunu belirten Vali Çağatay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak tüm gençlere başarılar diledi.

