Zonguldak’ta motorsikletli polis timleri tarafından huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla asayiş uygulaması düzenlendi.
Zonguldak’ta Motorsikletli polis timleri tarafından huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla gece saatlerinde Çaydamar Mahallesinde asayiş uygulaması yapıldı. Ekipler uygulamada araçları tek tek durdurarak sorgulama yaptı
Uygulamada araç sürücülerinin, ehliyet, sigorta ve kimlikleri sorgulandı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren uygulama tamamlanmasının ardından sona erdi.


Ekipler göz açtırmadı
Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

