Zonguldak’ta motorsikletli polis timleri tarafından huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla asayiş uygulaması düzenlendi.
Zonguldak’ta Motorsikletli polis timleri tarafından huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla gece saatlerinde Çaydamar Mahallesinde asayiş uygulaması yapıldı. Ekipler uygulamada araçları tek tek durdurarak sorgulama yaptı
Uygulamada araç sürücülerinin, ehliyet, sigorta ve kimlikleri sorgulandı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren uygulama tamamlanmasının ardından sona erdi.


85
Ekipler göz açtırmadı
10
Bir günde 20 eve giren ayı yayla sakinlerini canından bezdirdi
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kaçkar Koçdüzü Yaylası’nda ayı paniği yaşandı.
Yaylada yiyecek arayan bir ayı, yaklaşık 20 eve girerek büyük zarara neden oldu. Ayı, bazı evlerin kapı ve pencerelerini zorlayarak içeri girdi. Evlerde bulunan gıda malzemelerini dağıtan ayı, eşyalara da zarar verdi. Yayla sakinleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.
O anlar yaylaya çıkan Yusuf Kus tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Yetkililer ise vatandaşları yiyecek ve atıkları açıkta bırakmamaları konusunda uyarırken, yabani hayvanlarla karşılaşılması halinde dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı.
Kaçkar Koçdüzü Yaylası’nda yaşanan olay, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu.

