Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
0

Ekipler 7/24 Görevinin Başında

Kahramanmaraş Merkezli 10 İlimizi etkileyen deprem felaketinin ardından hem Bölgedeki Ekipler, hem de Karabük’teki Ekipler  7/24 saat esasına göre görevlerinin başındalar.

Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcıları ve kurum müdürlerile birlikte ülkemizi yasa boğan Deprem Afetinin ardından AFAD koordinasyonunda başlatılan Ayni ve Nakdi yardım kampanyası, afet bölgesine gönderilen yardım malzemeleri ile kendi imkanlarıyla ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konularında değerlendirmelerde bulundu.

Afet bölgesinden acil ihtiyaç olarak bildirilen yardım malzemelerinin temini ve sevki konusunda kurum müdürleriyle karşılık fikir alışverişinde bulunan Vali Fuat Gürel, yardım çalışmalarının koordinasyonunda ve ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konusunda herhangi bir aksaklığa meydana verilmemesi için gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde talimatlarda bulundu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu adliyesinde hsk kararnamesi 7 isim gitti 4 isim geldi XceHuRTv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu adliyesinde HSK kararnamesi: 7 isim gitti, 4 isim geldi

HSK’nin 4 bin 967 hâkim ve savcıyı kapsayan 2026 Yılı Ana Kararnamesi’nde, Bolu Adliyesinden 7 yargı mensubu başka illere tayin edilirken kente 4 yeni isim atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından hazırlanan 2026 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi yayımlandı. Türkiye genelinde 4 bin 967 hakim ve savcının görev yerini değiştiren kararname kapsamında, Bolu Adliyesinde de önemli değişiklikler yaşandı. Kararname ile Bolu’da görev yapan 7 hakim ve savcının tayini farklı illere çıkarken, kente 4 yeni isim atandı.

Bolu’dan giden isimler

Kararnameye göre Bolu Adliyesinde görev yapan ve tayini çıkan isimler ile yeni görev yerleri şu şekilde sıralandı: Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Bolu Hâkimi Aslıhan Sabuncuoğlu, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına tayin oldu. Bolu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tarımcı, Hatay Cumhuriyet Savcılığına atandı. Bolu Cumhuriyet Savcısı Ebru Üstünbaş, Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi. Bolu Hakimi Fatma Çiçek Bağcı, Elazığ Hakimliğine atandı. Bolu Hakimi Buket Sarışen, Konya Hakimliğine tayin edildi.

Bolu’ya atanan isimler

Farklı illerden Bolu Adliyesi kadrosuna dahil olan ve görevlerine başlayacak isimler ise şunlar oldu: İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Taştimur, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Belen, Bolu Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erkan Bezgin, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı. Hatay Cumhuriyet Savcısı Furkan Hekimoğlu, Bolu Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin