Ekipler 7/24 Görevinin Başında - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Ekipler 7/24 Görevinin Başında

Kahramanmaraş Merkezli 10 İlimizi etkileyen deprem felaketinin ardından hem Bölgedeki Ekipler, hem de Karabük’teki Ekipler  7/24 saat esasına göre görevlerinin başındalar.

Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcıları ve kurum müdürlerile birlikte ülkemizi yasa boğan Deprem Afetinin ardından AFAD koordinasyonunda başlatılan Ayni ve Nakdi yardım kampanyası, afet bölgesine gönderilen yardım malzemeleri ile kendi imkanlarıyla ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konularında değerlendirmelerde bulundu.

Afet bölgesinden acil ihtiyaç olarak bildirilen yardım malzemelerinin temini ve sevki konusunda kurum müdürleriyle karşılık fikir alışverişinde bulunan Vali Fuat Gürel, yardım çalışmalarının koordinasyonunda ve ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konusunda herhangi bir aksaklığa meydana verilmemesi için gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde talimatlarda bulundu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin