Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
0

Ekipler 7/24 Görevinin Başında

Kahramanmaraş Merkezli 10 İlimizi etkileyen deprem felaketinin ardından hem Bölgedeki Ekipler, hem de Karabük’teki Ekipler  7/24 saat esasına göre görevlerinin başındalar.

Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcıları ve kurum müdürlerile birlikte ülkemizi yasa boğan Deprem Afetinin ardından AFAD koordinasyonunda başlatılan Ayni ve Nakdi yardım kampanyası, afet bölgesine gönderilen yardım malzemeleri ile kendi imkanlarıyla ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konularında değerlendirmelerde bulundu.

Afet bölgesinden acil ihtiyaç olarak bildirilen yardım malzemelerinin temini ve sevki konusunda kurum müdürleriyle karşılık fikir alışverişinde bulunan Vali Fuat Gürel, yardım çalışmalarının koordinasyonunda ve ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konusunda herhangi bir aksaklığa meydana verilmemesi için gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde talimatlarda bulundu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
chp bolu genclik kollari uyeleri kilicdaroglunun fotografinin ustune ozgur ozelin fotografini yapistirdi sm3xzYP2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üstüne Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son olağan kurultayının mahkeme kararıyla iptal edilmesi CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından tepkiye neden oldu. Gençlik kolları üyesi bir genç, parti binasında bulunan Kılıçdaroğlu fotoğrafının üzerine Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen bir genç, parti il binasında bulunan ve eski genel başkanların portrelerinin yer aldığı panoya yöneldi. Gençlik kolları üyesi, panoda bulunan 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerini, yanında getirdiği Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırarak tamamen kapatarak tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin