Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
0

Ekipler 7/24 Görevinin Başında

Kahramanmaraş Merkezli 10 İlimizi etkileyen deprem felaketinin ardından hem Bölgedeki Ekipler, hem de Karabük’teki Ekipler  7/24 saat esasına göre görevlerinin başındalar.

Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcıları ve kurum müdürlerile birlikte ülkemizi yasa boğan Deprem Afetinin ardından AFAD koordinasyonunda başlatılan Ayni ve Nakdi yardım kampanyası, afet bölgesine gönderilen yardım malzemeleri ile kendi imkanlarıyla ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konularında değerlendirmelerde bulundu.

Afet bölgesinden acil ihtiyaç olarak bildirilen yardım malzemelerinin temini ve sevki konusunda kurum müdürleriyle karşılık fikir alışverişinde bulunan Vali Fuat Gürel, yardım çalışmalarının koordinasyonunda ve ilimize gelen depremzedelerin barınma ve iaşeleri konusunda herhangi bir aksaklığa meydana verilmemesi için gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde talimatlarda bulundu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin