Nurettin Acar tarafından
29 Temmuz, 2022 12:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ek Hastane Binasına 10 Milyon 487 Bin TL Ödenek

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5000 Evler Ek Hizmet Binası için 10 Milyon 487 Bin TL ödenek tahsis edildi. AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, ödeneğin gönderilmesine katkı veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere Bakanlık yetkililerine teşekkür ettiler. Ünal ve Güneş yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: "İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5000 Evler Ek Hizmet Binamız için Tahsis edilen 10 Milyon 487 Bin TL Ödenek Karabük’ümüze Hayırlı Olsun. blank5000 Evler Ek Hastane Binamız tamamlandığında, 78 yatak kapasiteli Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Psikiyatri servislerinin yanı sıra; farklı branşlarda 15 poliklinik odası, acil servis, laboratuvar, görüntüleme merkezi ( röntgen, ultrason, tomografi), fizik tedavi salonları, sosyal donatılar ve idari birimlerin yer alacağı, hasta odalarının çoğunluğunun tek kişilik odalardan oluştuğu modern bir sağlık tesisi olarak hizmet verecek olup, bu anlamda hastanemizin ihtiyacı olan Tıbbi Cihaz, Donanım ve mefruşat malzemelerinin alımında kullanılmak üzere 10 Milyon 487 Bin TL ödenek karşılanması Sağlık Bakanlığımızca uygun görülmüştür. Sağlık alanında önemli bir hizmete kavuşacak olan Karabük’ümüz de vatandaşlarımızın uygun sağlık hizmetlerini en iyi koşullarda almasını sağlamak için sağlık alanındaki yatırımlarımızı ve gerekli ödeneklerin ilimize aktarılmasında ki takibimizi titizlikle gerçekleştiriyoruz. İlgili ödeneğin ilimize kazandırılmasında başta Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya, emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, Karabük’ümüze tekrar hayırlı olmasını temenni ediyoruz"

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin