Ehliyetsiz sürücü, polis ve çevredekilere bıçakla saldırdı - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
21 Mayıs, 2020 12:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Ehliyetsiz sürücü, polis ve çevredekilere bıçakla saldırdı

Karabük’te sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklarıyla birlikte yakalanan ehliyetsiz sürücü, polis ve çevredekilere bıçakla saldırdı.
Edinilen bilgiye göre, Veysel A. yönetimindeki 78 AAK 432 plakalı otomobil, üçten fazla kişinin bulunduğunun belirlenmesi üzerine polis ekipleri tarafından kontrol noktasında durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayan sürücü, şehir merkezinde önü kesilerek yakalandı. Yapılan kontrollerde otomobil sürücüsünün ehliyetinin olmadığı ve araçta 20 yaş altı iki tane de çocuğun bulunduğu belirlendi. Yeni tip korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sosyal mesafe kuralına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak ve sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklarının araçta bulunmasından dolayı ceza yazılacağını öğrenen sürücü, eline aldığı bıçakla polis ve vatandaşlara saldırdı. Bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedilen görüntülerde polis, kendisine bıçakla yaklaşan sürücüyü biber gazı ile uzaklaştırdı. Olay yerine takviye ekip sevk edildikten sonra ikna edilen sürücü elindeki bıçağı bırakırken, polis merkezine götürüldü.
Ehliyetsiz araç kullanmaktan sürücüye 2 bin 18 TL, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocukların dışarıda olmasından dolayı 3 bin 150’şer TL ceza kesildi. Araç sahibine de 2 bin 18 TL ceza kesilirken, sürücüye polise hakaret, mukavemet gösterme ve bıçak çekme suçlarından ayrıca idari ceza uygulanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 13:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Keltepe Kayak Merkezi beyaz örtüyle kaplandı

Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi, nisan ayında etkili olan kar yağışı sonrası yeniden beyaz örtüyle kaplandı.

Hava sıcaklıklarının aniden düştüğü Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olmayı hedefleyen 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi de yağışla birlikte karla kaplandı.

Nisan ayında yağan karla birlikte tesiste kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin