“Eğitim Kenti Karabük Projesinin” Ön Hazırları Devam Ediyor

Yusuf Korkmaz tarafından
12 Ekim, 2023 13:46 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:29
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

"Eğitim Kenti Karabük Projesinin" hazırlık çalışmaları kapsamında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Başkanlığında yapılan toplantıda; İl  genelinde eğitim öğretimin niteliğini arttırmak, eğitim öğretimde karşılaşılan problemlerin çözümüne yönelik alt projeler ile Karabük'te topyekûn eğitim hareketi başlatmak üzere "Eğitim Kenti Karabük Projesinin" ön hazırlık çalışmaları kapsamında fikir alışverişinde bulunuldu. Söz konusu projenin hazırlanmasında emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, projenin Türkiye Yüzyılı Vizyonuna Yakışır bir proje olduğunu ifade ederek, " Karabük Eğitim Ailemizin güçlü kadrolarıyla akademik, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel alanlarda başarılarımız her geçen yıl artmaktadır. Bu artan başarımızı daha yükseltmek adına bu yıl Valimiz Sayın Mustafa YAVUZ liderliğinde yeni bir projemiz olan "Eğitim Kenti Karabük" Projemizin hazırlık çalışmalarını başlattık. En kısa süre içerisinde de tamamlayacağız. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz için, Karabük Eğitim Ailesi olarak yeni projeler üretiyor ve uygulamaya geçirmeye devam ediyoruz. Projelerin öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda gelişimine katkı sağlayacağını, okullar arasındaki farklılıkların en aza indirgeyeceğini temenni ediyoruz" dedi. Toplantıya; İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören, Şube Müdürü İsmail Özden ve Erol Doymuş, Erasmus İl Koordinatörü Adnan Cansız, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Osman Yılmaz ve çalışma ekibi ile Ar-Ge personeli katıldı. (Yusuf Korkmaz)

Saadet Partisi, Erbakan’ı Lokma İkramıyla Andı

Saadet Partisi Karabük İl Teşkilatı, Milli Görüş Hareketi’nin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıl dönümü dolayısıyla lokma tatlısı ikram etti.

Berkay Doğan tarafından
27 Şubat, 2025 16:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hürriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Erbakan Hoca’nın ruhuna Fatiha okunması için vatandaşlardan dua etmeleri istendi. Lokma dağıtımına Saadet Partisi İl Teşkilatı’nın yanı sıra, Kadın ve Gençlik Kolları da katılım sağladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, merhum Erbakan için dualar edildi.
Saadet Partisi yetkilileri, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Erbakan Hocamız, asrın liderlerinden biri ve dünya çapında ses getiren bir şahsiyetti. Onu rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Kendisini unutmamak ve unutturmamak adına buradayız. Hocamızın fikirlerini yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

VİDEO İÇİN TIKLATIN

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.