Reklam
Reklam
egitim gonullusu emekli ogremen unutulmadi dWc1YczH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Eğitim gönüllüsü emekli öğremen unutulmadı

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmen ve hayırsever eğitim gönüllüsü Hayrullah Saki’yi evinde ziyaret etti.

Hayrullah Saki’nin eğitim camiasına yıllarca yaptığı katkılardan ötürü teşekkürlerini sunan Kaymakam Kaya ve Müdür Alagöz, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Kaya, “Öğretmenlerimiz, toplumu şekillendiren en önemli değerlerimizdir. Hayrullah hocamız, hem meslek hayatında hem de emeklilik döneminde örnek bir eğitim gönüllüsü olarak bizlere ışık tutmuştur” ifadelerini kullandı.

Hayrullah Saki ise bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenliğin hayatındaki en kutsal görev olduğunu belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekli kibris gazisi son yolculuguna dualarla ugurlandi bdHmrXEb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü(73) son yolculuğuna düzenlenen askeri törenle uğurlandı..

Pürcü için İbrahim Ağa Caminde kılınan ikindi namazının ardından askeri tören düzenlendi. Organize edilen cenaze merasimine Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Kıbrıs Gazileri, ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

2 çocuk sahibi olan Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından kılınan cenaze namazının ardından merkez şehir kabristanında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin