Eğitim gönüllüsü emekli öğremen unutulmadı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
egitim gonullusu emekli ogremen unutulmadi dWc1YczH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Eğitim gönüllüsü emekli öğremen unutulmadı

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmen ve hayırsever eğitim gönüllüsü Hayrullah Saki’yi evinde ziyaret etti.

Hayrullah Saki’nin eğitim camiasına yıllarca yaptığı katkılardan ötürü teşekkürlerini sunan Kaymakam Kaya ve Müdür Alagöz, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Kaya, “Öğretmenlerimiz, toplumu şekillendiren en önemli değerlerimizdir. Hayrullah hocamız, hem meslek hayatında hem de emeklilik döneminde örnek bir eğitim gönüllüsü olarak bizlere ışık tutmuştur” ifadelerini kullandı.

Hayrullah Saki ise bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenliğin hayatındaki en kutsal görev olduğunu belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
4 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 15:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Minik Aybars gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

 Karabük’te dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Aybars Pehlivanoğlu, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Annesiyle marketten çıktıktan sonra elinden kurtularak yola fırlayan ve servis aracının çarpması sonucu yaşamını yitiren minik Aybars için 5000 Evler Yeni Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Gözyaşlarının sel olduğu törende acılı baba Hakan Pehlivanoğlu güçlükle ayakta durabildi. Cenaze törenine Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından 3 yaşındaki Aybars Pehlivanoğlu, Beşbinevler Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Minik Aybars’ın cenazesinde yaşanan acı, törene katılanların yüreğini burktu.

Bizi sosyal medyadan takip edin