Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
12 Şubat, 2024 15:04 tarihinde yayınlandı
0

Eğitim Araştırmada Hastanesinde 2023 Yılı Değerlendirildi

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Hastane Başhekimi Doç. Erkan Doğan Sağlık, Bakanlığının verimlilik kriterleri doğrultusunda 2023 yılı dönemine ait tıbbi, idari ve mali konularda değerlendirmelerde bulunarak sağlık tesisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantıya¸  Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Turhan Sarıcı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız ile Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticileri katıldı. Toplantı sonrası  Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi yataklı servisleri ve polikliniklerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, yeni başlayan hekimlere görevlerinde başarılar diledi, ayrıca vatandaşların da görüş ve önerilerini dinledi. (Ramazan Öztürk)

Egitim Arastirmada Hastanesinde 2023 Yili Degerlendirildi1 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin