Eğitim Araştırma Hastanesi'ne Kritik Bakım Ünitesi Yapılıyor - Karabük Haber Postası
66ebe25ebfc2a jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Eylül, 2024 11:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Kritik Bakım Ünitesi Yapılıyor

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisine 8 yatak kapasiteli Kritik Yoğun Bakım Ünitesinin yapım çalışmalarına başlandı.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, ünitenin yakın zamanda vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını belirterek, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek, verilen sağlık hizmetine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla acil servis içerisinde başlatılan tadilat ve düzenlemelerin  kademeli olarak devam ettiğini söyledi.

Çocuk ve Erişkin Gözlem Alanlarında yapılan yenileme çalışmalarının yanı sıra, Çocuk Acil Polikliniği,  Kadın Doğum Acil Polikliniği, Bebek Bakım Odası, Bebek Emzirme Odası için yapılan fiziki düzenleme ve tadilatların tamamlanarak hizmet alındığını ifade eden Başhekim Doğan;  “Bu hizmetlere ilaveten Acil Servis içerisinde bulunan bay ve bayan tuvaletlerinde başlattığımız yenileme ve tadilat çalışmalarımız tamamlanarak  kullanıma açıldı. Ayrıca, daha etkin ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek adına, hastaların takip ve tedavileri süreçleri için acil servis bünyesinde 8 yatak kapasitesine sahip olacak “kritik bakım ünitesi” yakın zamanda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda iki cip ile otomobil carpisti 1 yarali zUN2smmq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki cip ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’da D-100 karayolu üzerinde cip ile otomobil çarpıştı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tosya’da D-100 karayolu üzerinde Aşağı Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen cip, kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrula otomobil takla atarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. R.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin