Reklam
Reklam
66ebe25ebfc2a jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Eylül, 2024 11:36 tarihinde yayınlandı
0

Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Kritik Bakım Ünitesi Yapılıyor

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisine 8 yatak kapasiteli Kritik Yoğun Bakım Ünitesinin yapım çalışmalarına başlandı.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan, ünitenin yakın zamanda vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını belirterek, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmek, verilen sağlık hizmetine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla acil servis içerisinde başlatılan tadilat ve düzenlemelerin  kademeli olarak devam ettiğini söyledi.

Çocuk ve Erişkin Gözlem Alanlarında yapılan yenileme çalışmalarının yanı sıra, Çocuk Acil Polikliniği,  Kadın Doğum Acil Polikliniği, Bebek Bakım Odası, Bebek Emzirme Odası için yapılan fiziki düzenleme ve tadilatların tamamlanarak hizmet alındığını ifade eden Başhekim Doğan;  “Bu hizmetlere ilaveten Acil Servis içerisinde bulunan bay ve bayan tuvaletlerinde başlattığımız yenileme ve tadilat çalışmalarımız tamamlanarak  kullanıma açıldı. Ayrıca, daha etkin ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek adına, hastaların takip ve tedavileri süreçleri için acil servis bünyesinde 8 yatak kapasitesine sahip olacak “kritik bakım ünitesi” yakın zamanda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda otomobil bariyerlere carpti 2 yarali YkNgYMcj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca-Yozgat karayolu Sincan köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.E. idaresindeki 50 ABF 652 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.C.K. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin