Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Tavuk Evi Eflanispor, düşme hattını yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Sinopspor’u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.
Safranbolu İlçe Stadyumu’nda oynanan BAL Ligi 8. hafta mücadelesine etkili başlayan Eflanispor, 12. dakikada Yusuf Akbulut’un golüyle öne geçti. Ancak konuk ekip Sinopspor, 16. ve 30. dakikalarda bulduğu gollerle skoru 2-1’e getirerek üstünlüğü eline aldı.
Eflanispor, 35. dakikada Berk Eren’in golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 2-2 sona erdi. Maçın ikinci yarısında her iki takım da galibiyet için büyük mücadele verirken, uzatma dakikalarında sahneye çıkan Oğuz Eken, 90+4’te attığı golle Eflanispor’a 3 puanı getiren isim oldu.
Sezona son anda katılan ve Kulüp Başkanı İrfan Topçu’nun yoğun çabalarıyla ayakta duran Eflanispor, ilk üç haftayı beraberlikle tamamlayarak dikkat çekmiş, ancak son dört maçta aldığı mağlubiyetlerle düşüş yaşamıştı. Kritik maçta gösterilen mücadele ve kazanma isteği, takımın yeniden moral bulmasını sağladı. Bu sonuçla puanını 6’ya yükselten Tavuk Evi Eflanispor, ligde 3 beraberlik, 1 galibiyet ve 4 mağlubiyetle yoluna devam ediyor. Eflanispor, önümüzdeki hafta Ladik deplasmanında sahaya çıkacak.