blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Ekim, 2024 14:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eflanispor Yönetimi’nden Vali Yavuz’a Ziyaret

Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özsoy ve Teknik Direktör Sedat kalaycı Vali Mustafa Yavuz'u ziyaret etti. Vali Mustafa Yavuz,  Bölgesel Amatör Lig Beşinci Grupta mücadele eden Eflanispor Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Topçu, Yönetici Mustafa Özsoy ve Teknik Direktör Sedat Kalaycı'yı makamında kabul etti. Görüşmede, ASD Yapı Eflanispor’un faaliyetleri, bölgesel sporun geliştirilmesine yönelik projeler ve genç yeteneklerin desteklenmesi gibi konular ele alındı. Vali Mustafa Yavuz ASD Yapı Eflanispor’un başarılarının Karabük ve Eflani için büyük bir değer taşıdığını vurgulayarak; sporun gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine katkılarından bahsetti. Ayrıca, spor kulüplerinin yerel kalkınmadaki önemine dikkat çekti. Kulüp Başkanı İrfan Topçu ise, Vali Mustafa Yavuz’a kulübe verdiği destekler için teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin