Reklam
Reklam
eflanispor bal mucadele edecek djQ2mUJ4 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2024 00:36 tarihinde yayınlandı
0

Eflanispor BAL mücadele edecek

Karabük 1. Amatör ligde şampiyon olan Eflanispor 19 Mayıs Pazar günü Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor ile karşı karşıya gelecek.

Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, 19 Mayıs pazar günü oynanacak olan Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçında hedeflerinin galip gelerek BAL’a çıkmak olduğunu ve tüm spor severleri maça davet etti.

Son iki sezondur futbol anlamında Karabük’e renk kattıklarını ve başarılı bir grafik çizdiklerini ifade eden Başkan Topçu, “İlk senemizde A Takımımız ile Play-Of yarı finali, U18 takımımız ile yerel ligde şampiyonluk yaşayıp Sinop’ta düzenlenen U18 Türkiye şampiyonasına katıldık. Şampiyonada Kastamonu Özel İdareyi yenerken, Samsun Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olduk ve turnuvayı tamamladık. İkinci senemizde ise A takımımız ile şampiyonluk yaşarken U18 takımımızla yerel ligde 1 gol averajıyla şampiyonluğu kaçırdık. Tabiki şampiyonluktan gerisi bizi başarılı saymaz. Gönül isterdi ki diğer alt yaş kategorilerinde de liglere katılalım ama maalesef bu sene olmadı. İnşallah önümüzdeki senelerde olacaktır. Amatör takımlar sponsorları ve şahsi destekçileri var ise ayakta kalırlar. Bu sebeple ana sponsorlarımız sezon başından beri bizlerden desteğini esirgemeyen tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum. Sezon başında koyduğumuz Amatör lig şampiyonluk hedefine ulaştık. Sıradaki hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçını yenerek BAL’a yükselmek. Ben teknik ekibime ve futbolcularımıza inanıyorum ve güveniyorum. Bu hedefimizi de gerçekleştireceklerdir. BAL Play Out maçı zorlu ve keyifli bir maç olacaktır. Rakibiz Safranboluspor Bal liginde Karabük çapında iyi puan topladı. Ligi 8. sırada bitirdiler Kendileri tebrik ederim. Zorlu bir sezonu başarılı bir şekilde tamamladılar. Yarın oynayacağımız maçta tüm spor severleri bu zorlu müsabakada takımımıza destek vermeye bekliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tr82 bolgesi yerel kalkinma hamlesiyle turkiye 3uncusu oldu YJcUaJHZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0 0

TR82 Bölgesi yerel kalkınma hamlesiyle Türkiye 3’üncüsü oldu

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı bünyesindeki Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan TR82 Bölgesi, Yerel Kalkınma Hamlesi Programı kapsamında Türkiye genelinde en yüksek bütçeli yatırım başvurusu alan 3. bölge oldu. Bölge genelinde uygulanan program çerçevesinde öngörülen 29 milyar 514 milyon TL’lik yatırım ile 2 bin 699 kişilik istihdam oluşturulması hedefleniyor.

2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Programı kapsamında Kastamonu, Çankırı ve Sinop illeri, toplamda 29 milyar 514 milyon TL tutarında yatırım başvurusu aldı. Bu büyük yatırım bütçesiyle TR82 Bölgesi, Türkiye genelinde en yüksek yatırım başvurusu yapılan üçüncü bölge olma başarısını gösterdi.

KUZKA danışmanlığında 47 Proje başvurusu alındı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Yatırım Destek Ofisleri danışmanlığında TR82 Bölgesi’nde yürütülen program kapsamında toplam 47 proje başvurusu alındı. Kabul edilen ve 29 milyar 514 milyon TL’lik yatırım yapılması öngörülen bu projelerin bölge ekonomisine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

2 Bin 699 kişilik istihdam hedefi

Yatırım tutarıyla dikkat çeken projeler, bölgedeki istihdama da önemli bir katkı sunacak. Projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde toplam 2 bin 699 kişilik yeni istihdam oluşturulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin