blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2024 18:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflanispor BAL için mücadele edecek

Karabük 1. Amatör ligde şampiyon olan Eflanispor 19 Mayıs Pazar günü Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor ile karşı karşıya gelecek. Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, 19 Mayıs pazar günü oynanacak olan Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçında hedeflerinin galip gelerek BAL’a çıkmak olduğunu ve tüm spor severleri maça davet etti. Son iki sezondur futbol anlamında Karabük’e renk kattıklarını ve başarılı bir grafik çizdiklerini ifade eden Başkan Topçu, “İlk senemizde A Takımımız ile Play-Of yarı finali, U18 takımımız ile yerel ligde şampiyonluk yaşayıp Sinop’ta düzenlenen U18 Türkiye şampiyonasına katıldık. Şampiyonada Kastamonu Özel İdareyi yenerken, Samsun Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olduk ve turnuvayı tamamladık. İkinci senemizde ise A takımımız ile şampiyonluk yaşarken U18 takımımızla yerel ligde 1 gol averajıyla şampiyonluğu kaçırdık. Tabiki şampiyonluktan gerisi bizi başarılı saymaz. Gönül isterdi ki diğer alt yaş kategorilerinde de liglere katılalım ama maalesef bu sene olmadı. İnşallah önümüzdeki senelerde olacaktır. Amatör takımlar sponsorları ve şahsi destekçileri var ise ayakta kalırlar. Bu sebeple ana sponsorlarımız sezon başından beri bizlerden desteğini esirgemeyen tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum. Sezon başında koyduğumuz Amatör lig şampiyonluk hedefine ulaştık. Sıradaki hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçını yenerek BAL’a yükselmek. Ben teknik ekibime ve futbolcularımıza inanıyorum ve güveniyorum. Bu hedefimizi de gerçekleştireceklerdir. BAL Play Out maçı zorlu ve keyifli bir maç olacaktır. Rakibiz Safranboluspor Bal liginde Karabük çapında iyi puan topladı. Ligi 8. sırada bitirdiler Kendileri tebrik ederim. Zorlu bir sezonu başarılı bir şekilde tamamladılar. Yarın oynayacağımız maçta tüm spor severleri bu zorlu müsabakada takımımıza destek vermeye bekliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Ekim, 2025 15:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Kanlıca Ve Böreklik Mantarlar Tezgahta

KİLOSU 500 İLE 600 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Safranbolu’nun Kıranköy Mevkii’nde kurulan eski Perşembe pazarında, sonbaharın gözdesi kanlıca ve böreklik mantarlar tezgahlardaki yerini aldı.

Doğadan toplanarak pazara getirilen mantarlar, kilosu 500 ile 600 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Vatandaşlar, özellikle lezzetiyle öne çıkan kanlıca mantarına yoğun ilgi gösteriyor.

Satıcılar, bu yıl yağışların geç başlaması nedeniyle mantarın az bulunduğunu, bu durumun da fiyatlara doğrudan yansıdığını belirtti.

Sonbaharın ilk mantarları, hem yüksek fiyatı hem de lezzetli görünümüyle dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin