Eflani'de Tahrip Olan Şehit Mezarı Yeniden Yapıldı

Eflani'de Tahrip Olan Şehit Mezarı Yeniden Yapıldı
Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın
Haberi dinle
0:00/~1 dk

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Karabük Şube Başkanı Nihat Kılıç, Eflani'de yoğun kar yağışı nedeniyle zarar gören şehit mezarının yeniden düzenlendiğini duyurdu.

Başkan Kılıç, yaptığı açıklamada, "Yoğun kar yağışı neticesinde şehidimiz Musa Üstün'ün mezarı üzerine devrilen ağaç, mezarın tahrip olmasına neden oldu. Eflani Kaymakamlığı ile derneğimizin iş birliği ve Eflani İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bağlıca Köy Muhtarı'nın destekleriyle şehidimizin mezarı onarıldı. Bunun yanında şehit adına bir çeşme ve şehit yön tabelası da yapıldı." ifadelerini kullandı.

Kılıç, Şehir mezarının yapımına katkı sunanlara teşekkür ederek, "Bu konuda derneğimize yardımlarını esirgemeyen Eflani Kaymakamı'na, İlçe Jandarma Komutanı ve personeline, ayrıca köy muhtarına yaptıkları yardım ve desteklerden dolayı derneğimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Çalışmalar, bölgedeki şehit hatıralarına sahip çıkılması adına büyük takdir topladı.

Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın
Yorumlar
Paylaş

İlgili Haberler

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam