Eflani’de Park Halindeki Otomobilde Çıkan Yangın Söndürüldü
Karabük'ün Eflani ilçesinde park halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Olay, Eflani'nin Çavuşlu köyünde meydana geldi. Park halindeki Halit Doğan'a ait otomobilin motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Eflani Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle alevler kontrol altına alınarak yangın büyümeden söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangınla ilgili çalışma başlatıldı.
Karabük’te 5000 Evler Sosyal Tesisleri hizmete açıldı
Karabük’te belediye tarafından yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşların hizmetine açıldı.
Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde hayata geçirilen proje, modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesiste 10 bin metrekare yeşil alan, 1.500 metrekare çocuk oyun ve spor alanı, yürüyüş yolları ile dinlenme bölümleri yer alıyor.
Proje kapsamında ayrıca 470 metrekare kapalı alan ve 150 metrekare açık terastan oluşan toplam 620 metrekarelik sosyal tesis binası inşa edildi. 250 kişi kapasiteli restoran ve çok amaçlı salon olarak tasarlanan yapı, vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği modern bir buluşma noktası olacak.
Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Özkan Çetinkaya, sosyal yaşam alanlarına yönelik yatırımların süreceğini belirterek, "Hemşehrilerimizin sosyal hayatına değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. 5000 Evler Sosyal Tesisimiz, ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışıyla şehrimizin önemli buluşma noktalarından biri olacak. Ramazan ayının manevi atmosferini de bu güzel mekânda hep birlikte yaşayacağız" dedi.
Belediye bünyesinde hizmet veren Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’nde olduğu gibi 5000 Evler Sosyal Tesisleri’nde de ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışının sürdürüleceği bildirildi.