Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ekim, 2021 09:01 tarihinde yayınlandı
0

Eflani’de Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı Yapıldı

Vali Fuat Gürel ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eflani ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.

Maske ve Sosyal Mesafe kuralları çerçevesinde Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya;  Eflani Kaymakam Vekili Ahmet Tan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Tuncay Caferoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Yatırımcı Kurum Müdürleri, Eflani İl Genel Meclis üyeleri, ilçe protokolü ile Eflani ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Yatırımcı kurum müdürleri tarafından ilçede ve köylerde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlara bilgilerin verildiği toplantıda, kürsüye gelerek bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerimiz kendi kurumlarını ilgilendiren konularda mahalle ve köy muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler.

Muhtarların tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Vali Fuat Gürel, “Yaptığımız bütün işlerimizde sizlerin vasıtasıyla vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Son yıllardaki KÖYDES ödenekleri, İl Genel Meclisi üyelerimizin gayretleri ve Özel İdare kaynaklarıyla çok güzel başarılar elde edildi. Sizler devletle vatandaş arasındaki bağı kuran makamlarsınız. Bundan sonraki süreçte de sizlerle olan münasebetlerimizi her zaman olduğu gibi sıcak tutup sizler vasıtasıyla vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

Koronavirüs önlemleri hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, Mahalle ve Köy Muhtarları alınmasını istedikleri tedbirler hakkında düşüncelerini ifade ettiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin