Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ekim, 2021 09:01 tarihinde yayınlandı
0

Eflani’de Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı Yapıldı

Vali Fuat Gürel ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eflani ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.

Maske ve Sosyal Mesafe kuralları çerçevesinde Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya;  Eflani Kaymakam Vekili Ahmet Tan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Tuncay Caferoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Yatırımcı Kurum Müdürleri, Eflani İl Genel Meclis üyeleri, ilçe protokolü ile Eflani ilçesindeki mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Yatırımcı kurum müdürleri tarafından ilçede ve köylerde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlara bilgilerin verildiği toplantıda, kürsüye gelerek bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerimiz kendi kurumlarını ilgilendiren konularda mahalle ve köy muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler.

Muhtarların tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Vali Fuat Gürel, “Yaptığımız bütün işlerimizde sizlerin vasıtasıyla vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Son yıllardaki KÖYDES ödenekleri, İl Genel Meclisi üyelerimizin gayretleri ve Özel İdare kaynaklarıyla çok güzel başarılar elde edildi. Sizler devletle vatandaş arasındaki bağı kuran makamlarsınız. Bundan sonraki süreçte de sizlerle olan münasebetlerimizi her zaman olduğu gibi sıcak tutup sizler vasıtasıyla vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

Koronavirüs önlemleri hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, Mahalle ve Köy Muhtarları alınmasını istedikleri tedbirler hakkında düşüncelerini ifade ettiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
barulu ogrenciler dogal golette kano egitimi aldi aF72xHZt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ’lü öğrenciler doğal gölette kano eğitimi aldı

BARTIN (İHA) – Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Kutlubey Yerleşkesi’nde bulunan doğal gölette düzenlenen etkinlikte kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirken doğayla iç içe eğitim deneyimi yaşadı.

Bartın Üniversitesinde sürdürülebilirlik vizyonu ve “Yeşil Kampüs” çalışmaları kapsamında öğrencilerin doğayla etkileşimini artırmaya yönelik etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri, Doç. Dr. Ayça Genç tarafından yürütülen Egzersiz ve Yaşam Koçluğu dersi kapsamında düzenlenen kano etkinliğine katıldı.

Kutlubey Yerleşkesi’nde eğitim ortamı olarak da kullanılan doğal gölette gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Etkinlikte kürek çekme teknikleri, denge kontrolü, yön verme ve ekip koordinasyonu gibi temel beceriler uygulamalı olarak anlatıldı.

Takım çalışması ve koordinasyon becerilerini geliştirme imkânı bulan öğrenciler, doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlik sayesinde hem sportif hem de akademik açıdan farklı bir öğrenme deneyimi yaşadı.

Farklı spor branşlarının tanıtılması ve antrenör adaylarının uygulamalı eğitim modeliyle yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğin, öğrencilerin mesleki gelişimlerine ve kişisel deneyimlerine katkı sağladığı belirtildi.

Bartın Üniversitesinin, yerleşkelerinde bulunan doğal ve yeşil alanları eğitim süreçlerine dâhil ederek öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ortamına taşımaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin