Reklam
Reklam

Eflani’de Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

673f161055409
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Kasım, 2024 14:14 tarihinde yayınlandı
0

Eflani İlçesinde kış mevsiminin getirebileceği olumsuzluklara karşı alınacak önlemler ve koordinasyonun sağlanması amacıyla toplantı düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Ömer Bulut’un Başkanlık yaptığı toplantıya Belediye Başkanı Hüsnü Akın ile ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda, ilçede kış öncesi ve kış boyunca yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için alınacak tedbirler masaya yatırıldı. Özellikle trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması, eğitim – öğretim faaliyetlerinin kesintisiz sürmesi ve sağlık hizmetlerinde aksama yaşanmaması adına yapılması gereken çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Kaymakam Ömer Bulut, toplantıda yaptığı konuşmada, önceki yıllarda yaşanan olayların analiz edildiğini ve bu doğrultuda önlemlerin belirlendiğini ifade etti.

Toplantıda, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle risk oluşturabilecek ulaşım güzergahları, altyapı tesisleri ve yerleşim alanları gibi hassas noktaların tespit edilerek özel tedbirlerin uygulanacağı belirtildi.

Kurumlar arası iş birliğinin önemine de dikkat çekilen toplantıda; kar küreme ve tuzlama çalışmalarından araçların kış lastiği kullanımına kadar birçok konuda bilgilendirmelerde bulunuldu.  Ayrıca, vatandaşlara da kış koşullarında trafik güvenliği için uyarılarda bulunulacağı açıklandı. Toplantının sonunda, ilgili kurumlar arasında koordinasyonun artırılması ve alınan kararların titizlikle uygulanması kararlaştırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin