Eflani’de Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
673f161055409
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Kasım, 2024 14:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani’de Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Eflani İlçesinde kış mevsiminin getirebileceği olumsuzluklara karşı alınacak önlemler ve koordinasyonun sağlanması amacıyla toplantı düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Ömer Bulut’un Başkanlık yaptığı toplantıya Belediye Başkanı Hüsnü Akın ile ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda, ilçede kış öncesi ve kış boyunca yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için alınacak tedbirler masaya yatırıldı. Özellikle trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması, eğitim – öğretim faaliyetlerinin kesintisiz sürmesi ve sağlık hizmetlerinde aksama yaşanmaması adına yapılması gereken çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Kaymakam Ömer Bulut, toplantıda yaptığı konuşmada, önceki yıllarda yaşanan olayların analiz edildiğini ve bu doğrultuda önlemlerin belirlendiğini ifade etti.

Toplantıda, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle risk oluşturabilecek ulaşım güzergahları, altyapı tesisleri ve yerleşim alanları gibi hassas noktaların tespit edilerek özel tedbirlerin uygulanacağı belirtildi.

Kurumlar arası iş birliğinin önemine de dikkat çekilen toplantıda; kar küreme ve tuzlama çalışmalarından araçların kış lastiği kullanımına kadar birçok konuda bilgilendirmelerde bulunuldu.  Ayrıca, vatandaşlara da kış koşullarında trafik güvenliği için uyarılarda bulunulacağı açıklandı. Toplantının sonunda, ilgili kurumlar arasında koordinasyonun artırılması ve alınan kararların titizlikle uygulanması kararlaştırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin