Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Şubat, 2023 10:26 tarihinde yayınlandı
0

Eflani’de  Karla Kaplı Doğal Güzellikleri Mest Ediyor

Kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan Karabük’ün Eflani ilçesinin doğal güzellikleri kartpostallık görüntüler oluştururken, görenleri mest ediyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük ve ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor. Şehrin en soğuk ilçelerinden biri olan Eflani’deki göletler ile karla kaplanan ormanların ortaya çıkardığı kartpostallık görüntüler görenleri mest ediyor. Doğa tutkunu Enes Burak Atay tarafından dron ile havadan görüntülenen ilçede eşsiz manzaralar hayran bırakıyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin