blank
Berkay Doğan tarafından
03 Haziran, 2025 11:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eflani’de İlk Doğalgaz Abonelik İşlemleri Başladı

Eflani ilçesinde uzun süredir beklenen doğalgaz çalışmaları  başladı. KARGAZ tarafından yürütülen projede ilk doğalgaz abonelik işlemleri alınmaya başlandı.

İlçede doğalgaz altyapı çalışmaları kapsamında ilk kazmanın bayram sonrasında vurulacağı ifade edildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, altyapı çalışmaları hızla ilerleyecek ve Eylül ayı itibariyle konutlarda doğalgaz kullanılabilir hale gelecek. Doğalgaz'ın Eylül ayında evlerde kullanılmaya başlayacak olması ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, Doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte hem çevre dostu enerji kullanımı teşvik edilecek hem de vatandaşlar ısınma ve mutfak ihtiyaçlarında daha ekonomik ve konforlu bir çözüme kavuşmuş olacak. KARGAZ yetkilileri, vatandaşları abonelik işlemlerini bir an önce başlatmaları konusunda bilgilendirirken, çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ilgili kurumlarla koordineli şekilde hareket ettiklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Ekim, 2025 13:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

GSB Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) Burs ve Öğrenim Kredisi başvurularının başladığını duyurdu.

Bakan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, öğrencilerin beklediği  müjdeyi verdi. Bakan Bak, başvuruların e-Devlet kapısı üzerinden alınmaya başlandığını ve son başvuru tarihinin 17 Ekim saat 23.59 olduğunu belirtti.

Öğrenciler ve aileleri için önemli bir finansal destek sağlayan GSB Burs ve Öğrenim Kredisi'ne başvurular, dijital devletin imkanlarıyla kolaylaştırılıyor. İlgili tüm öğrencilerin, başvuru sürecini e-Devlet sistemi üzerinden güvenle tamamlamaları gerekiyor. Bakan Bak, paylaşımında gençlere başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin