Reklam
Reklam

Eflani’de iki katlı ev alevlere teslim oldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2021 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Eflani ilçesinde çıkan yangında üç kardeşe ait iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.
Olay, ilçeye bağlı Hacıağaç Köyü Gökçeoğlu Mahallesinde meydana geldi. Kazım Güner, Recep Güner ve Fahri Güner isimli kardeşlere ait iki katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri fark eden köylüler durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Ekipler yangının çıkışı ile ilgili inceleme başlatırken, iki katlı ev kullanılmaz hale geldi. Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul yangın bölgesine gelerek incelemelerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi

yanlis okula giden adayi jandarma sinava yetistirdi 1a7g7zs9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin