Eflani'de HAP Tatbikatı Yapıldı! - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Ekim, 2023 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani’de HAP Tatbikatı Yapıldı!

Karabük‘ün Eflani ilçesinde Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) tatbikatı gerçekleştirildi. Eflani İlçe Devlet Hastanesinde 2023 Faaliyet Planı çerçevesinde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ile hastane personelinin katılımıyla masa başı ve saha tatbikatları yapıldı.
Hastane idaresi ve birimlerden gelen katılımcılarla deprem senaryosu eşliğinde Afet ve Acil Durum Temel Kavramları, Hastane Olay Yönetim Sistemi, Kitlesel Yaralanmalı Olaylarda Hastanenin Müdahale Aşamaları, Hastane Afet Triyaj Alanı ve Acil Müdahale Planı’nın aktivasyonu gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Bebek kaçırma sebaryosu eşliğinde sırası pembe kod verilip mor kod eşliğinde Olay Yönetim Ekibi (OYE) toplanarak gerekli reaksiyon gösterildi.

UMKE, hastane yönetim ve çalışanlarına tatbikata gösterdikleri yoğun ilgi ve alaka için teşekkür etti. (İHA)

AW058111 03 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin