Gençlerin sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerinde bir araya gelebileceği Eflani Genç Afis açılışı gerçekleştirildi.
Eflani Genç Ofis açılışına; Vali V. Mustafa Şahin , Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven , AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Eflani İlçe Müdür V. Emrah Aydemir, Kurum amirleri, gençler ve vatandaşlar katıldı.
Açılışı yapılan Genç Ofis bünyesinde; yemek yapma becerilerinin geliştirilebilmesi için Mutfak Atölyesi, Sanatsal yaratıcılıkların keşfedebileceği Resim ve Müzik Atölyesi,
Kitap okuma ve sohbet etme imkanı sunan Kitap Kafe, Akademik kurslar ve sanatsal faaliyetler için Derslikler, eğlenceli zaman geçirebilecekleri Bilardo, Masa Tenisi ve Dart gibi oyun alanları yer alıyor. Ayrıca; oyun sever gençler için PlayStation oynama imkanı sunulacak. (Yusuf Korkmaz)
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkılarıyla, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kışlık bot desteği sağlandı.
Yardım dağıtım töreni, bu yıl Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlendi. Törene Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
2025 yılı kapsamında gerçekleştirilen yardım organizasyonunda, il genelinde öğrenim gören 294 öğrenciye kışlık bot temin edildi. Hazırlanan botlar, belirlenen okullara ulaştırılmak üzere ilgili okul müdürlerine teslim edildi. Törende konuşan KTSO Başkanı Fatih Çapraz, “TOBB’un kıymetli destekleriyle geleneksel hale getirdiğimiz bu sosyal sorumluluk çalışmasını bu yıl da sürdürüyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize kış aylarında sıcak bir destek sunabilmek, bizler için büyük bir gurur kaynağı. Emeği geçen herkese ve özellikle TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, ayrıca iş birliği için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat Akbaş’a teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.