Eflani'de 5 köye ulaşımı sağlayan köprü çöktü - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ağustos, 2021 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani’de 5 köye ulaşımı sağlayan köprü çöktü

Eflani ilçesinde, etkili olan sağnak yağış nedeniyle 5 köye ulaşımı sağlayan Arnavut köprüsü çöktü. Eflani ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış küçük çaplı su baskınlarına neden oldu. Bazı grup ve köy yollarında, köprülerde hasarlar oluştu. Ovaçalış köyünde bulunan ve 5 köye ulaşımı sağlayan Arnavut köprüsü çöktü. 5 köye ulaşım servis yolundan sağlanıyor. Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yağışların 3 gün daha süreceğine dikkat çekerek vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 4
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Nisan, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlık Müdürlüğünden Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve vakalara ulaşım sırasında güvenliği en üst seviyeye çıkarmak hedefiyle düzenlediği eğitim serisine bir yenisini daha ekledi. Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Programı çerçevesinde, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi koordinasyonunda gerçekleştirilen “Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE)” başarıyla tamamlandı.

Katılımcılar, zorlu parkurlarda ve teorik derslerde; ambulans sürüş teknikleri, güvenli sürüş dinamikleri ve kriz anında araç kontrolü gibi kritik konularda yetkinlik kazandı. Eğitimin sonunda başarılı olan personele sertifika verildi.

Eğitim programının kapanış törenine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nermin Seçilmiş, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Gülbağ ve Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Züleyha Alaçamlı Aslan katıldı.

Törende, eğitimi başarıyla tamamlayan personele “Katılım Belgeleri” takdim edilirken; eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen ASGE koordinatörü ve eğitmenlere de İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara tarafından “Teşekkür Belgeleri” verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin