Reklam
Reklam
ef2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
24 Nisan, 2025 12:57 tarihinde yayınlandı
0

Eflani’de 2025 Yılı Sıcak Asfalt Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Eflani ilçesinde 2025 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan sıcak asfalt yol çalışmalarının değerlendirildiği toplantı, Kaymakam Ömer Bulut başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Koç ve Mesut Aydın, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürü Recep Yalçın, Birlik Müdürü İlhan Korkut ve İlçe Teknik Sorumlusu Serkan İnal katıldı.

Toplantıda, İl Özel İdaresi projeleri kapsamında köylerde yapılması planlanan yol çalışmaları değerlendirilirken, yapılacak yatırımların, köylerin altyapı ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik olduğu, çalışmaların etkin ve verimli bir şekilde hayata geçirilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen toplantıda yaptığı açıklamada, “Köy yollarımızın daha konforlu ve güvenli hale gelmesi için yapılacak çalışmaların planlamasını yaparken, hizmetin en verimli şekilde ulaşması adına istişare ve koordinasyon içinde hareket ediyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eflani’miz için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Toplantının ardından heyet, yapılması planlanan grup yollarında ve İl Özel İdaresi Bakımevi şantiyesinde incelemelerde bulundu. Ayrıca konkoserle üretim yapılan malzeme ocağında da denetim ve değerlendirmeler yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin