Eflani ve Eskipazar'da Sağanak Yağış Ekili Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:19
Güneş 06:45
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:09
Yatsı 20:29
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 18:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani ve Eskipazar’da Sağanak Yağış Ekili Oldu

AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç çizmelerini giyerek selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundular

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, selden zarar gören Eflani ve Eskipazar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Eflani ve Eskipazar ilçelerinde sağanak dolayısıyla dereler taştı, yollar su altında kaldı.

Eflani ilçesine bağlı Bostancı köyü, Avdal ve Karagöz mahalleleri ile Halkevli ve Mülayim köylerinde ve Eskipazar ilçesinde Yalakkuz ve Sofular’da sağanak nedeniyle dereler taştı.

Derelerin taşması yüzünden çevredeki tarım arazileri, yollar ve köprüler suyla doldu.​​​​​​​

Haberi alır almaz çizmeleri giyerek sahaya inen AK Parti Milletvekillerinden Cem Şahin Eflani ilçesine, Ali Keskinkılıç ise Eskipazar ilçesine geçerek yetkililerle görüştü.

Eflani’de ki sel baskını sonrası açıklama yapan Şahin, “İlçemizin bazı köylerinde aşırı yağış nedeniyle taşkınlar yaşandı. İl Özel İdaremiz ve DSİ hemen köylere gelerek müdahale etti. Şu anda olumsuz bir durum görünmüyor. Yaraları hemen saracağız. Devletimiz büyük. Allah beterinden, afetlerden korusun.” dedi.

Şahin’e Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç da eşlik etti.

Eskipazar’daki son durum ile ilgili bilgi veren AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç, “Sel bölgesinde etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Halkımızın yanındayız. Ekipler çalışmaları başlattı, en kısa sürede çalışmaları tamamlayacağız “dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 4 aracli zincirleme kaza 2 yarali xfFYHMOa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 4 araçlı zincirleme kaza: 2 yaralı

Bartın-Zonguldak karayolunda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada ortalık savaş alanına dönerken, araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın’dan Zonguldak istikametine seyir eden 4 araç birbirine çarptı. Feci kazada araçlardan biri karşı şeride geçerken ortalık savaş alanına döndü. Orta refüjdeki aydınlatma direğinin devrildiği kazada araç parçaları ise yola savruldu. Çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği kazada, yol uzun süre çift şeritli olarak trafiğe kapandı. Kazada araçlarda bulunan 2 kişi, Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazadan yaklaşık 1 saat sonra araçlardan biri çekici yardımıyla kaldırılırken, yolun tek şeridi ulaşıma açıldı. Elektrik enerjisinin kesildiği yoldan araçların kaldırılması çalışması sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin