Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 18:07 tarihinde yayınlandı
0

Eflani ve Eskipazar’da Sağanak Yağış Ekili Oldu

AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç çizmelerini giyerek selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundular

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, selden zarar gören Eflani ve Eskipazar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Eflani ve Eskipazar ilçelerinde sağanak dolayısıyla dereler taştı, yollar su altında kaldı.

Eflani ilçesine bağlı Bostancı köyü, Avdal ve Karagöz mahalleleri ile Halkevli ve Mülayim köylerinde ve Eskipazar ilçesinde Yalakkuz ve Sofular’da sağanak nedeniyle dereler taştı.

Derelerin taşması yüzünden çevredeki tarım arazileri, yollar ve köprüler suyla doldu.​​​​​​​

Haberi alır almaz çizmeleri giyerek sahaya inen AK Parti Milletvekillerinden Cem Şahin Eflani ilçesine, Ali Keskinkılıç ise Eskipazar ilçesine geçerek yetkililerle görüştü.

Eflani’de ki sel baskını sonrası açıklama yapan Şahin, “İlçemizin bazı köylerinde aşırı yağış nedeniyle taşkınlar yaşandı. İl Özel İdaremiz ve DSİ hemen köylere gelerek müdahale etti. Şu anda olumsuz bir durum görünmüyor. Yaraları hemen saracağız. Devletimiz büyük. Allah beterinden, afetlerden korusun.” dedi.

Şahin’e Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç da eşlik etti.

Eskipazar’daki son durum ile ilgili bilgi veren AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç, “Sel bölgesinde etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Halkımızın yanındayız. Ekipler çalışmaları başlattı, en kısa sürede çalışmaları tamamlayacağız “dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ahsap ev kullanilamaz hale geldi 1b7EpAxS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ahşap ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’da iki katlı ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Akmescit Mahallesi Kırkodalı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun ve Hülya Haliloğlu çiftine ait, iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çevresinde bulunan diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin