Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 18:07 tarihinde yayınlandı
0

Eflani ve Eskipazar’da Sağanak Yağış Ekili Oldu

AK Parti Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç çizmelerini giyerek selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundular

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, selden zarar gören Eflani ve Eskipazar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Eflani ve Eskipazar ilçelerinde sağanak dolayısıyla dereler taştı, yollar su altında kaldı.

Eflani ilçesine bağlı Bostancı köyü, Avdal ve Karagöz mahalleleri ile Halkevli ve Mülayim köylerinde ve Eskipazar ilçesinde Yalakkuz ve Sofular’da sağanak nedeniyle dereler taştı.

Derelerin taşması yüzünden çevredeki tarım arazileri, yollar ve köprüler suyla doldu.​​​​​​​

Haberi alır almaz çizmeleri giyerek sahaya inen AK Parti Milletvekillerinden Cem Şahin Eflani ilçesine, Ali Keskinkılıç ise Eskipazar ilçesine geçerek yetkililerle görüştü.

Eflani’de ki sel baskını sonrası açıklama yapan Şahin, “İlçemizin bazı köylerinde aşırı yağış nedeniyle taşkınlar yaşandı. İl Özel İdaremiz ve DSİ hemen köylere gelerek müdahale etti. Şu anda olumsuz bir durum görünmüyor. Yaraları hemen saracağız. Devletimiz büyük. Allah beterinden, afetlerden korusun.” dedi.

Şahin’e Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç da eşlik etti.

Eskipazar’daki son durum ile ilgili bilgi veren AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç, “Sel bölgesinde etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Halkımızın yanındayız. Ekipler çalışmaları başlattı, en kısa sürede çalışmaları tamamlayacağız “dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin