Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
14 Ocak, 2025 21:05 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Orman İşletme Müdürlüğü’nden Emektarlarına Teşekkür ve Veda

Eflani Orman İşletme Müdürlüğü, yıllarca doğanın korunması ve ormanların geleceği için emek veren değerli personellerini anlamlı bir törenle uğurladı. 

Emekliye ayrılan Mustafa Demirtaş ve Hasan Öztürk ile Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanan Halit Kılınç onuruna bir veda programı düzenlendi.

İşletme Müdürlüğü adına yapılan açıklamada, “Emekli  ve tayin olan personellerimize bundan sonraki yaşamlarını gururla, sevinçle ve hayırla yad etmelerini diliyorum. Bundan eminim ki sizler yaşamınız boyunca el emeğinizle, bileğinizin gücüyle ve alnınızın teriyle çalışarak onurlu bir şekilde evinize helal rızık götürdünüz. İyi ki varsınız.” ifadeleri kullanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin