Eflani Kaymakamı Ömer Bulut’tan Okullara Ziyaret - Karabük Haber Postası
675ffac4887bf
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Aralık, 2024 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani Kaymakamı Ömer Bulut’tan Okullara Ziyaret

Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelebi ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret etti.  

Kaymakam Ömer Bulut, ziyaret kapsamında Atatürk İlkokulu, Şehit Barış Efe İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Ali Şen Korkut Ortaokuluna giderek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam Bulut, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti ve öğretmenlerden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilere hedeflerini soran Kaymakam Bulut, gelecekte başarılı olabilmeleri için planlı ve azimli bir şekilde çalışmalarını önerdi. Ziyaret sırasında öğretmenlere de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Bulut, öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Kaymakam Bulut, eğitimin her aşamasında destek vermeye devam edeceklerini belirterek ziyaretlerini sonlandırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta zabitadan kaldirim isgali denetimi hEBLOI3q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta zabıtadan ’kaldırım işgali’ denetimi

Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezinde yaya geçişlerini engelleyen kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirerek esnafları uyardı.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde düzeni sağlamak ve yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, bugün özellikle Toptancılar Sokağı mevkisinde kapsamlı bir inceleme yürüttü.

Denetimler sırasında esnafları tek tek ziyaret eden zabıta ekipleri, satışa sunulan malların ve tezgahların yola taşmaması, kaldırım işgallerinin önlenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Yayaların geçiş alanlarını kısıtlayan işletme sahiplerine kurallara uymaları noktasında bilgilendirme yapılırken, denetimlerin gün boyunca kentin farklı noktalarında kararlılıkla devam edeceği öğrenildi. Belediyeden yapılan açıklamada, şehir estetiği ve vatandaşların huzuru için benzer kontrollerin aralıksız süreceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin