Eflani Kaymakamı Ömer Bulut’tan Öğrencilere Ziyaret - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
6787869115d16
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Ocak, 2025 12:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani Kaymakamı Ömer Bulut’tan Öğrencilere Ziyaret

Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, “Tecrübe Paylaşımı ve Kariyer Günleri” kapsamında Eflani Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Lisenin Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen programda Kaymakam Bulut, öğrencilerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı.

Kaymakamlık mesleğinin özellikleri, devletin birimleri ve işleyişi hakkında detaylı bilgi veren Kaymakam Bulut, kaymakamlık mesleği için izlenmesi gereken yollar, mesleğin gereklilikleri, sorumlulukları ve yetki alanları konusunda öğrencilere önemli bilgiler sundu. Ayrıca üniversite öğrenim sürecine yönelik tavsiyelerde bulunarak öğrencilere ilham verdi.

Programın ardından Kaymakamlık toplantı salonunda Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini ağırlayan Kaymakam Bulut, onlarla pasta keserek sohbet etti. Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Kaymakam, çocuklarla yakından ilgilendi.

Ziyaret sırasında konuşma yapan Kaymakam Bulut, şunları söyledi:
“Gelecek hedeflerimize bizleri taşıyacak olan, geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında gençlerimiz ve çocuklarımız önemli bir rol üstlenecektir. Bu süreçte öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Öğrencilerimizin de başarılı olabilmesi için planlı ve kaliteli bir şekilde çalışması gerekiyor. Bu vesileyle öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bulut, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek küçük misafirlerini uğurladı. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelebi, Gençlik Spor İlçe Müdürü Emrah Aydemir, Öğretmenevi Müdürü Cahit Üstün, Atatürk İlkokulu Müdürü Emre Özer ve sınıf öğretmenlerinden Öznur Çavuş Malkoç da katılarak öğrencilere eşlik ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin