blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Ekim, 2024 11:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eflani Kaymakamı Mesut Akın Veda Etti

Yaklaşık 6 ay önce Eflani İlçesi’ne Kaymakam vekili olarak atanan Mesut Akın, Kaymakamlık eğitimi ve kursu için görev süresini tamamlayarak ilçedeki kamu kurumu personelleriyle  vedalaştı.

Kaymakam Akın yaptığı konuşmada;  "Yaklaşık 6 ay gibi bir süre içerisinde Eflani İlçemiz’de severek yaptığım kaymakamlık görevimden, İçişleri Bakanlığı’mızın emri ile Eflani İlçesi Kaymakamlığı’ndaki görevim sona ermiştir.

Eflani Kaymakamı olarak görev yaptığım süre boyunca Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Anayasası ve Kanunlar ile bize verdiği yetki ve görevler çerçevesinde Eflani'mize elimden geldiğince hizmet etmeye, Eflanili vatandaşlarımızın dertleri ile hemhal olmaya çalıştık.

Görev yaptığım süre içerisinde hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya, toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak herkesi kucaklamaya azami derecede özen gösterdim. Geride güzel dostluklar, güzel anılar ile ayrılmanın huzuru içerisindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken; çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Mustafa YAVUZ’a, meslek büyüklerime bilvesile tüm mesai arkadaşlarıma, Belediye Başkanı’mıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza özellikle Eflani Halkı’na şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür eder, haklarını helal etmelerini dileyerek şükranlarımı sunarım. Allah’a ısmarladık" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta tefecilik operasyonu: 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde KOM ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, tefecilik yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Ereğli’de esnaflık yaptıkları öğrenilen C.Y. ve Y.Y.’nin birden fazla mağdura faizle borç para vererek tefecilik yaptıkları yönünde ihbarlar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda C.Y. ve Y.Y. evlerinde gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda senet, doküman ve dijital materyale el konuldu. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin