Eflani Devlet Hastanesi’ne Biyokimya Laboratuarı Kurulacak - Karabük Haber Postası
6761580c0e12a
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Aralık, 2024 13:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani Devlet Hastanesi’ne Biyokimya Laboratuarı Kurulacak

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, beraberinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Eflani Devlet Hastanesi Başhekimi Şeyma Sepetci ve Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın ile birlikte Kaymakam Ömer Bulut’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Yenice İlçe Devlet Hastanesi’ne kazandırılması planlanan biyokimya laboratuvarı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Hastanenin fiziki koşulları, mevcut personel durumu ve sunulan sağlık hizmetlerinin güncel verileri ele alınarak vatandaşların talepleri değerlendirildi.

Kaymakam Ömer Bulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek katkılarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine ve katılımcılara teşekkür etti. Kurulacak olan biyokimya laboratuarının, ilçe halkının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağı ve önemli bir ihtiyacı karşılayacağı vurgulandı.

EFLANİ İLÇE DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, İlçe Kaymakamı Ömer Bulut’u ziyaretin ardından Eflani İlçe Devlet Hastanesi ve Eflani Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan heyet, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin