Reklam
Reklam
6761580c0e12a
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Aralık, 2024 13:53 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Devlet Hastanesi’ne Biyokimya Laboratuarı Kurulacak

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, beraberinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Eflani Devlet Hastanesi Başhekimi Şeyma Sepetci ve Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın ile birlikte Kaymakam Ömer Bulut’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Yenice İlçe Devlet Hastanesi’ne kazandırılması planlanan biyokimya laboratuvarı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Hastanenin fiziki koşulları, mevcut personel durumu ve sunulan sağlık hizmetlerinin güncel verileri ele alınarak vatandaşların talepleri değerlendirildi.

Kaymakam Ömer Bulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek katkılarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine ve katılımcılara teşekkür etti. Kurulacak olan biyokimya laboratuarının, ilçe halkının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağı ve önemli bir ihtiyacı karşılayacağı vurgulandı.

EFLANİ İLÇE DEVLET HASTANESİ’Nİ ZİYARET

Karabük İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, İlçe Kaymakamı Ömer Bulut’u ziyaretin ardından Eflani İlçe Devlet Hastanesi ve Eflani Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan heyet, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Karabuk Belediyemiz tarafindan duzenlenen Kultur Turlari kapsaminda sehrimizin emektari kiymetl
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Haziran, 2026 10:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü Emekliler Şehitler diyarına gitti

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında, Karabüklü emekliler şanlı tarihin yazıldığı topraklar olan Çanakkale’ye uğurlandı. Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi üyelerinden oluşan 200 kişilik kafile, Cuma Pazarı’nda düzenlenen programla yola çıktı.

Karabük Belediyesi’nin sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen gezi programına katılan emekliler, Çanakkale’nin tarihi ve manevi atmosferini yakından görme fırsatı bulacak. Tarihin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı alanları ziyaret edecek olan vatandaşlar, şehitlikleri ve önemli tarihi mekanları gezecek.

Uğurlama programına katılan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, emeklilerle  sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi. Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, kültür turlarının vatandaşların sosyal yaşamına önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Kıymetli büyüklerimizin yolları açık olsun. Selametle gidip sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Tarihimizin en önemli destanlarından birinin yazıldığı Çanakkale’yi yerinde görmeleri, o manevi atmosferi yaşamaları bizler için son derece kıymetlidir. Tüm katılımcılarımıza keyifli ve verimli bir gezi diliyorum” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut da organizasyona sağladığı destek nedeniyle Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Bulut, emeklilerin bu tür kültürel faaliyetlerle hem sosyal hayatın içinde yer aldığını hem de ülkenin tarihi ve kültürel değerlerini yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, “Üyelerimiz adına Karabük Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ediyoruz. Emeklilerimizin büyük bir heyecanla beklediği bu gezi, katılımcılarımız için unutulmaz  olacak” ifadelerini kullandı.

Emekliler, Çanakkale ziyaretinin ardından belirlenen program kapsamında Karabük’e geri dönecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin