Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Kasım, 2024 14:35 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Belediyesi’nden İkamet Çağrısı

Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Eflani’ye daha çok yatırım ve desteğin gelmesi için ilçe merkezinde ve mahallerde oturup ikametleri başka yerde olan vatandaşlara “İkametinizi Eflani’ye alın” çağrısında bulundu.

Belediye Başkanı Hüsnü Akın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eflani’mize daha çok yatırım ve desteğin gelebilmesi için nüfusun artırılması gerekmektedir. Merkez nüfusu arttıkça İller Bankası payı da artarak ilçemiz için daha iyi hizmetler sunulabilecektir.

Merkez ve mahallelerimizde oturmakta olup ikametleri farklı yerlerde olan vatandaşlarımızın ikamet adreslerini merkez ya da mahallelerimize almaları hususu son derece önem arz etmektedir.

Sayın halkımızdan konuya hassasiyet göstermelerini 2024 yılı sonuna kadar ikametlerini ilçe merkezine almalarını önemle rica ederiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
Orman suclarina karsi siki denetim2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Haziran, 2026 11:27 tarihinde yayınlandı
0

Orman suçlarına karşı sıkı denetim

Karabük–Zonguldak karayolu Kayadibi mevkiinde, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Yenice Orman İşletme Şefliği tarafından operasyonel yol kontrol uygulaması gerçekleştirildi.

Orman suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen uygulamada, koruma ve kontrol faaliyetleri artırılarak kanun dışı müdahalelere karşı etkin denetimler yapıldı. Ekipler, özellikle orman depolarından çıkıp tali yollardan ana arterlere bağlanan güzergâhlarda seyreden araçların sevk pusulası, nakliye belgeleri, emval ve mesaha kontrollerini titizlikle gerçekleştirdi.

Ayrıca şüpheli araç ve şahıslar üzerinde önleme aramaları yapılarak gerekli kontroller eksiksiz şekilde tamamlandı. Yetkililer, orman varlığını korumaya yönelik bu tür denetimlerin aralıksız süreceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin