Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
24 Kasım, 2024 14:35 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Belediyesi’nden İkamet Çağrısı

Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, Eflani’ye daha çok yatırım ve desteğin gelmesi için ilçe merkezinde ve mahallerde oturup ikametleri başka yerde olan vatandaşlara “İkametinizi Eflani’ye alın” çağrısında bulundu.

Belediye Başkanı Hüsnü Akın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eflani’mize daha çok yatırım ve desteğin gelebilmesi için nüfusun artırılması gerekmektedir. Merkez nüfusu arttıkça İller Bankası payı da artarak ilçemiz için daha iyi hizmetler sunulabilecektir.

Merkez ve mahallelerimizde oturmakta olup ikametleri farklı yerlerde olan vatandaşlarımızın ikamet adreslerini merkez ya da mahallelerimize almaları hususu son derece önem arz etmektedir.

Sayın halkımızdan konuya hassasiyet göstermelerini 2024 yılı sonuna kadar ikametlerini ilçe merkezine almalarını önemle rica ederiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte coken koy yolu yeniden ulasima acildi zBlLhRua
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te çöken köy yolu yeniden ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen yol çökmesinin ardından ulaşıma kapanan köy yolu, ekiplerin çalışmasıyla yeniden geçici olarak ulaşıma açıldı.

Kentte dün etkili olan sağanak yağış nedeniyle Tamışlar Köyü Aşağı Emiroğlu Mahallesi köy yolunda çökme meydana geldi.

İhbar üzerine bölgede çalışma başlatan Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yürütülen çalışmaların ardından yolu bugün itibarıyla geçici olarak ulaşıma açtı.

İl genelinde çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre sürdüren ekiplerin, bölgede ulaşımın aksamaması için çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin