e-Twinning kalite etiketleri sahiplerini buldu - Karabük Haber Postası
e twinning kalite etiketleri sahiplerini buldu ZSHAOcDN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

e-Twinning kalite etiketleri sahiplerini buldu

Zonguldak’ta e-Twinning projeleriyle fark oluşturan öğretmenler ve okullar, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen merasimle mükafatlarına kavuştu. Merasimde, e Twinning Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmenlere evrakları takdim edildi.

Törene Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’ nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu , Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Müdür Yardımcıları ve kalite etiketi almaya hak kazanan öğretmenler katıldılar.

İl Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan, e-Twinning projelerinin öğrencilere dijital marifetler kazandırma, kültürel paylaşımı artırma ve Avrupa düzeyinde iş birliği fırsatları sunma açısından büyük paha taşıdığını vurguladı. Projelerde emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik eden Vilayet Ulusal eğitim Müdürü, bu başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu. e Twinning projelerine olan ilginin her geçen yıl arttığı ve bu projelerin yaygınlaştırılması ismine dayanaklarının süreceğini belirtti.

İl Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan,”e-Twinning projeleriyle öğretmenlerimiz yalnızca kendi okullarına değil, vilayetimize ve ülkemize de paha katıyor. Kalite Etiketi, bu emeğin ve özverinin somut bir göstergesidir. Tüm eğitim topluluğumuza iyi olsun” sözlerini kullandı.

Tören sonunda ödül alan öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu ve tefecilik operasyonu deAekS9T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu ve tefecilik operasyonu

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile tefecilik suçuna ilişkin çeşitli deliller ele geçirildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında,Karabük merkezde gerçekleştirilen faaliyette 3 şüphelinin üzerinde ve aracında adli arama yapıldı. Aramalarda 3,17 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 61 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan, Karabük merkezde tefecilik suçuna yönelik operasyonda 2 şüphelinin ikametinde yapılan aramada 1 adet dolu senet, 1 adet boş senet, borç-alacak kayıtlarının bulunduğu 2 adet kağıt ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin