E-Kampüs ile Dijital Ödeme Kolaylığı Başladı - Karabük Haber Postası
6718b7880bec6
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ekim, 2024 11:45 tarihinde yayınlandı
0
0

E-Kampüs ile Dijital Ödeme Kolaylığı Başladı

Karabük Üniversitesi ile Yapı Kredi Bankası arasında imzalanan sözleşme kapsamında üniversitenin yemekhane birimlerinde yapılan ödemeler, E-Kampüs sistemi aracılığıyla hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Sözleşme kapsamında KBÜ öğrencilerine ve personeline her beş yemekte bir yemek hediye kazanma fırsatı sunuluyor.

Karabük Üniversitesi ve Yapı Kredi Bankası arasında ödeme sistemleri konusunda E-Kampüs sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında Karabük Üniversitesi öğrencileri ve personeli, Yapı Kredi Bankası’ndan hesap açtırarak ya da var olan hesaplarını kullanarak BANKA aplikasyonlarında (Yapı Kredi Mobil, World Mobil) yer alan World Pay üzerinden ödemelerini hem QR Kod ile dijital ödeyerek hem de fiziki Yapı Kredi Kartları ile temassız ödeyerek hızlı ve kolayca yapabilecek. Karabük Üniversitesi yemekhanelerinden E-Kampüs sistemi üzerinden ödeme yapan öğrenci ve personelin, yediği her beş yemekten bir yemeğin ücreti ilgilinin kartına tutar olarak iade edilecek. E-Kampüs ödeme sistemi, öğrencilere ve personele hızlı ve kolay ödeme imkanı tanırken, yemekhane geçişlerini de pratik hale getiriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin