Reklam
Reklam
6718b7880bec6
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Ekim, 2024 11:45 tarihinde yayınlandı
0

E-Kampüs ile Dijital Ödeme Kolaylığı Başladı

Karabük Üniversitesi ile Yapı Kredi Bankası arasında imzalanan sözleşme kapsamında üniversitenin yemekhane birimlerinde yapılan ödemeler, E-Kampüs sistemi aracılığıyla hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Sözleşme kapsamında KBÜ öğrencilerine ve personeline her beş yemekte bir yemek hediye kazanma fırsatı sunuluyor.

Karabük Üniversitesi ve Yapı Kredi Bankası arasında ödeme sistemleri konusunda E-Kampüs sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında Karabük Üniversitesi öğrencileri ve personeli, Yapı Kredi Bankası’ndan hesap açtırarak ya da var olan hesaplarını kullanarak BANKA aplikasyonlarında (Yapı Kredi Mobil, World Mobil) yer alan World Pay üzerinden ödemelerini hem QR Kod ile dijital ödeyerek hem de fiziki Yapı Kredi Kartları ile temassız ödeyerek hızlı ve kolayca yapabilecek. Karabük Üniversitesi yemekhanelerinden E-Kampüs sistemi üzerinden ödeme yapan öğrenci ve personelin, yediği her beş yemekten bir yemeğin ücreti ilgilinin kartına tutar olarak iade edilecek. E-Kampüs ödeme sistemi, öğrencilere ve personele hızlı ve kolay ödeme imkanı tanırken, yemekhane geçişlerini de pratik hale getiriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin