Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:25 tarihinde yayınlandı
0

Dzeko: ‘Harika duygular yaşıyorum’

Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı Bosna Hersekli ünlü golcü Edin Dzeko, “Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Fenerbahçe, 37 yaşındaki forvet Edin Dzeko’yu 2 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Başkan Ali Koç’un yanı sıra Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı. İmza törenin ardından Dzeko, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’ye transfer olarak doğru bir karar verdiğini ifade eden Boşnak oyuncu, “Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Dzeko, Fenerbahçe’nin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ise şu sözleriyle ifade etti: “Muhteşem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.” Golcü futbolcu daha sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni gezdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin