Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

DÜZGÜN Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı’nda toplu istifa

YETERLİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Lideri Dilay Küçük, asil ve yedek üyelerin de bulunan 64 bireyle birlikte partiden istifa etti.
İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Lideri Dilay Küçük, bugün parti binasından yaptığı açıklama ile 64 kişilik idaresi ile partiden istifa ettiğini açıkladı. Küçük yaptığı açıklamada, “Tüm uygun niyetimizle 25 Ekim 2017’den bugüne kadar hiçbir makam, mevki beklentisi olmadan kederimiz millet, kaygımız memleket diyerek çıktığımız bu yolda amaçlarımıza gerek görüş, gerekse fikir ayrılıklarından ötürü ulaşamamamızın derin kederi içerisindeyiz. Bugün yola çıktığımız arkadaşlarımla birlikte son periyotta yaptığımız gerek toplantılar, gerek istişareler sonucunda DÜZGÜN Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve idaremizin sürdürdüğü vazifelerden gördüğümüz gerek üzerine istifa etmiş bulunmaktayız. Bir Zonguldak sevdalısı olarak değerli hemşehrilerimizin bize verdiği takviye ve inançtan ötürü teşekkür ederiz. Kurulduğumuz günden bu yana bilerek ya da bilmeyerek kırdığım tüm dava arkadaşlarımdan özür diliyor, haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Varsa hakkım benden yana helal olsun. Bugüne kadar siz kıymetli basın mensuplarımızın verdiği dayanaklardan ötürü teşekkür ediyor, sizlerin de hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Varsa hakkım benden yana helal olsun. Her bitiş, yeni bir başlangıçtır. Sağ olun var olun, Allah’a emanet olun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da ayı bal kovanlarını parçaladı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir ayı, bal kovanlarını parçaladı.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir hafta içerisinde ikinci kere ayılar bal kovanlarına saldırdı. Kış uykusundan uyandıktan sonra sık sık yerleşim yerlerine ve yollara inmeye başlayan ayılar, havaların ısınmasıyla bahçelere çıkartılan kovanlara saldırmaya başladı. Tıpkı hafta içerisinde ikinci sefer arı kovanlarına saldıran ayı, 4 adet arı kovanını parçalayarak arıları telef etti.
Cide ilçesi Bağyurdu Mahallesi’ndeki bahçesine geldiğinde kovanların parçalandığını fark ettiğini söyleyen Süleyman Taçkin, birkaç gün evvel ayının ağabeyine ilişkin 6 kovanı da parçaladığını söz eti. Ayı akınlarından ötürü mağdur olduklarını tabir eden Taçkin, "Ayı kovanların kilidini açamayınca altını kırarak parçalamış. Tüm balları ve yumurtalık çerçevelerini parçalamış. Bundan 4 gün evvel de ağabeyimin meskeninin önüne gelmiş. Onun da 6 kovanını parçalamış. Artık biz bundan ötürü mağduruz. Gece gündüz demeden de beklesek bizi ziyadesiyle rahatsız etmeye başladı. Utanmasa meskenin içine girip ekmek isteyecek. Yetkililerden buna bir deva bulunmasını istiyoruz. Geceleri nöbet tutmanın bir manası da yok. Gündüz de işimize bakamıyoruz. Tüm arıcılar mağdur. Kimse bu mağduriyetimizi gidermiyor. TARSİM de ayı saldırısını sigortalamıyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin