Düzensiz parklar kaza riskini artırıyor - Karabük Haber Postası
duzensiz parklar kaza riskini artiriyor mHhOiTKC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzensiz parklar kaza riskini artırıyor

Zonguldak’ta Terakki Mahallesinde sistemsiz parklar kazaya davetiye çıkardı.

Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde, Çarşamba ve Cumartesi günleri halk pazarı nedeniyle artan trafik yoğunluğunu düzenlemek için yerleştirilen ikaz tabelalarına karşın sistemsiz yapılan parklar vatandaşların yansısına neden oldu. Dar sokaklarda rastgele park edilen araçlar, trafik akışını olumsuz etkilerken şoförler için önemli sıkıntılar oluşturdu. Mahalle sakinleri ve şoförler, bu durumun hem trafiği tıkadığını hem de acil durum araçlarının geçişini zorlaştırdığını belirterek yetkililere tahlil davetinde bulundu.

Cadde ve sokaklarda kontrollerin artırılması ve otopark alanlarının genişletilmesi talepler ortasında yer aldı. Emniyet güçleri ise vatandaşları kurallara uymaya davet ederek, aksi durumda cezai süreç uygulanacağını hatırlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda 112 camiasini uzen olum bYZqz1zl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da 112 camiasını üzen ölüm

Trabzon’da 112 Acil Sağlık Hizmetleri Helikopter Ambulans Bakım Birimi’nde görev yapan Şükür Erbay görevi başında geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Trabzon 112 Acil Sağlık Hizmetleri Helikopter Ambulans Bakım Birimi’nde görev yapan 35 yaşındaki Şükür Erbay, görevi sırasında beyin kanaması geçirdi. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Erbay, burada 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Şükür Erbay, Araklı ilçesi Merkezköy Mahallesi’nde bugün toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin