Reklam
Reklam

Düzensiz parklar kaza riskini artırıyor

duzensiz parklar kaza riskini artiriyor mHhOiTKC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta Terakki Mahallesinde sistemsiz parklar kazaya davetiye çıkardı.

Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde, Çarşamba ve Cumartesi günleri halk pazarı nedeniyle artan trafik yoğunluğunu düzenlemek için yerleştirilen ikaz tabelalarına karşın sistemsiz yapılan parklar vatandaşların yansısına neden oldu. Dar sokaklarda rastgele park edilen araçlar, trafik akışını olumsuz etkilerken şoförler için önemli sıkıntılar oluşturdu. Mahalle sakinleri ve şoförler, bu durumun hem trafiği tıkadığını hem de acil durum araçlarının geçişini zorlaştırdığını belirterek yetkililere tahlil davetinde bulundu.

Cadde ve sokaklarda kontrollerin artırılması ve otopark alanlarının genişletilmesi talepler ortasında yer aldı. Emniyet güçleri ise vatandaşları kurallara uymaya davet ederek, aksi durumda cezai süreç uygulanacağını hatırlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin