Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzensiz parklar kaza riskini artırıyor

Zonguldak’ta Terakki Mahallesinde sistemsiz parklar kazaya davetiye çıkardı.
Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde, Çarşamba ve Cumartesi günleri halk pazarı nedeniyle artan trafik yoğunluğunu düzenlemek için yerleştirilen ikaz tabelalarına karşın sistemsiz yapılan parklar vatandaşların yansısına neden oldu. Dar sokaklarda rastgele park edilen araçlar, trafik akışını olumsuz etkilerken şoförler için önemli sıkıntılar oluşturdu. Mahalle sakinleri ve şoförler, bu durumun hem trafiği tıkadığını hem de acil durum araçlarının geçişini zorlaştırdığını belirterek yetkililere tahlil davetinde bulundu.
Cadde ve sokaklarda kontrollerin artırılması ve otopark alanlarının genişletilmesi talepler ortasında yer aldı. Emniyet güçleri ise vatandaşları kurallara uymaya davet ederek, aksi durumda cezai süreç uygulanacağını hatırlattı.

blank
Asuman Doğan tarafından
06 Mart, 2025 13:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Cıva, Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Cıva'nın ziyaret ettiği proje alanları arasında Kapalı Halı Saha ve Spor Kompleksi, Küçük Sanayi Sitesi, Mermer Yol  Kavşağı ve Millet Bahçesi yer alıyor. Çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Başkan Cıva, “Eskipazar için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. İlçeye değer katacak hizmetleri en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.