Reklam
Reklam

Düzensiz parklar kaza riskini artırıyor

duzensiz parklar kaza riskini artiriyor mHhOiTKC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta Terakki Mahallesinde sistemsiz parklar kazaya davetiye çıkardı.

Zonguldak’ın Terakki Mahallesi’nde, Çarşamba ve Cumartesi günleri halk pazarı nedeniyle artan trafik yoğunluğunu düzenlemek için yerleştirilen ikaz tabelalarına karşın sistemsiz yapılan parklar vatandaşların yansısına neden oldu. Dar sokaklarda rastgele park edilen araçlar, trafik akışını olumsuz etkilerken şoförler için önemli sıkıntılar oluşturdu. Mahalle sakinleri ve şoförler, bu durumun hem trafiği tıkadığını hem de acil durum araçlarının geçişini zorlaştırdığını belirterek yetkililere tahlil davetinde bulundu.

Cadde ve sokaklarda kontrollerin artırılması ve otopark alanlarının genişletilmesi talepler ortasında yer aldı. Emniyet güçleri ise vatandaşları kurallara uymaya davet ederek, aksi durumda cezai süreç uygulanacağını hatırlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin