DÜZCE (İHA) – Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda şehir dışından Düzce’ye uyuşturucu getiren şahıs yakalandı.
Düzce’de uyuşturucu ile mücadele sürüyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda şehir dışından Düzce’ye uyuşturucu madde getiren L.T. isimli şahıs durduruldu. Şahsın üzerinde yapılan aramada 228 gram sentetik kannabinoid ve 17 gram metamfetamin maddeleri ele geçirildi. Şüpheli L.T. isimli şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildiği Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanırken, şüphelinin uyuşturucu madde sattığı 2 kişi hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.


Düzce’ye uyuşturucu getirirken yakalandı
Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi
15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.
Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.
Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.
Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

