Reklam
Reklam

Düzcespor top kapma çalıştı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta çaba eden Düzcespor, alanında oynayacağı Derincespor maçının hazırlıklarına yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Yönetici Adnan Şentürk idaresinde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan egzersiz ısınma hareketleriyle devam etti. Akabinde hudutlu alanda 5’e 2 top kapma ile idmana devam edildi. Dayanıklılık koşusu gerçekleştiren futbolcular, egzersizin son kısımda ise yarım saha çift kale maç oynadı.

Çalışmanın son kısmını Kulüp Lideri Muzaffer Leblebici de takip etti. Ayrıyeten Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği Lideri Buyruk Kiraz ve dernek üyeleri idman sonunda Teknik Yönetici Adnan Şentürk’e ’hoş geldiniz’ diyerek, çiçek ve tatlı ikramında bulundu.

Emir Kiraz, “Hocam yeni dönem hepimize güzel olsun. Muvaffakiyetler dileriz. Bizler taraftarlar olarak her vakit grubumuzun yanında ve desteklemeye devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.

Adnan Şentürk de teşekkür ederek, “Düzce olarak kenetlenerek daima birlikte sizlerin de takviyesi ile grubumuzun başarısı için çalışmaya ve çabaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların akabinde taraftarlar futbolculara baklava ikram ettiler ve muvaffakiyetler dileyerek toplu formda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Arda Güler’in Maç Sonu Tepkisi Gündem Oldu

6be4d367 d3f6 4869 bcf9 62e37a6aa75f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Haziran, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu’ndaki ilk maçında Avustralya’ya 2-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı’nda karşılaşma sonrası yaşanan bir an, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Mücadelenin sona ermesinin ardından milli futbolcu Arda Güler’in verdiği tepki milyonlarca kişi tarafından izlendi. Şok yenilginin ardından büyük üzüntü yaşayan genç yıldızın, son düdüğün çalmasıyla birlikte öfkesini gizleyemediği görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Arda Güler’in hakeme tepki gösterdiği, ardından bileğine taktığı bandı çıkararak yere fırlattığı anlar dikkat çekti. Kısa sürede yayılan görüntüler futbolseverler arasında geniş tartışmalara neden olurken, genç oyuncunun yaşadığı hayal kırıklığı gündemin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Dünya Kupası’na mağlubiyetle başlayan A Milli Takım, gruptaki ikinci maçında Paraguay ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele 20 Haziran Cumartesi günü saat 06.00’da oynanacak.

Öte yandan teknik heyet ve futbolcular, Avustralya yenilgisinin ardından gözlerini Paraguay karşılaşmasına çevirirken, gruptan çıkma umutlarını sürdürmek için sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin