Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Düzcespor top kapma çalıştı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta çaba eden Düzcespor, alanında oynayacağı Derincespor maçının hazırlıklarına yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Yönetici Adnan Şentürk idaresinde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan egzersiz ısınma hareketleriyle devam etti. Akabinde hudutlu alanda 5’e 2 top kapma ile idmana devam edildi. Dayanıklılık koşusu gerçekleştiren futbolcular, egzersizin son kısımda ise yarım saha çift kale maç oynadı.

Çalışmanın son kısmını Kulüp Lideri Muzaffer Leblebici de takip etti. Ayrıyeten Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği Lideri Buyruk Kiraz ve dernek üyeleri idman sonunda Teknik Yönetici Adnan Şentürk’e ’hoş geldiniz’ diyerek, çiçek ve tatlı ikramında bulundu.

Emir Kiraz, “Hocam yeni dönem hepimize güzel olsun. Muvaffakiyetler dileriz. Bizler taraftarlar olarak her vakit grubumuzun yanında ve desteklemeye devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.

Adnan Şentürk de teşekkür ederek, “Düzce olarak kenetlenerek daima birlikte sizlerin de takviyesi ile grubumuzun başarısı için çalışmaya ve çabaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların akabinde taraftarlar futbolculara baklava ikram ettiler ve muvaffakiyetler dileyerek toplu formda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin