TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta çaba eden Düzcespor, alanında oynayacağı Derincespor maçının hazırlıklarına yaptığı idmanla sürdürdü.
Teknik Yönetici Adnan Şentürk idaresinde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan egzersiz ısınma hareketleriyle devam etti. Akabinde hudutlu alanda 5’e 2 top kapma ile idmana devam edildi. Dayanıklılık koşusu gerçekleştiren futbolcular, egzersizin son kısımda ise yarım saha çift kale maç oynadı.
Çalışmanın son kısmını Kulüp Lideri Muzaffer Leblebici de takip etti. Ayrıyeten Kırmızı Şimşekler Taraftar Derneği Lideri Buyruk Kiraz ve dernek üyeleri idman sonunda Teknik Yönetici Adnan Şentürk’e ’hoş geldiniz’ diyerek, çiçek ve tatlı ikramında bulundu.
Emir Kiraz, “Hocam yeni dönem hepimize güzel olsun. Muvaffakiyetler dileriz. Bizler taraftarlar olarak her vakit grubumuzun yanında ve desteklemeye devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.
Adnan Şentürk de teşekkür ederek, “Düzce olarak kenetlenerek daima birlikte sizlerin de takviyesi ile grubumuzun başarısı için çalışmaya ve çabaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların akabinde taraftarlar futbolculara baklava ikram ettiler ve muvaffakiyetler dileyerek toplu formda hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Düzcespor top kapma çalıştı
Zonguldak’ta sıfır atıkta yeni dönem başlıyor
Zonguldak Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ Atık Yönetim Sistemi’nin tanıtım programı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in katılımıyla düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katılım sağladı.
Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve modern belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen ‘Bi-Atıkla’ sistemi ile geri dönüştürülebilir atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüşüm süreçlerine vatandaşlarımızın aktif katılım sağlaması hedefleniyor.
Sistem kapsamında vatandaşlarımız, teslim ettikleri geri dönüştürülebilir atıklar karşılığında puan kazanacak; elde edilen puanlar Belediye Sıfır Atık Marketi’nde kullanılabilecek. Böylece hem çevre bilincinin artırılması hem de sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Programda konuşan Başkan Tahsin Erdem, iklim değişikliğiyle mücadelenin yalnızca bugünün değil, geleceğin de en önemli sorumluluklarından biri olduğuna dikkat çekerek, çevre odaklı projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Tanıtım programında ayrıca sistemin işleyişi hakkında katılımcılara detaylı bilgilendirme yapıldı.
Zonguldak Belediyesi olarak çevreyi koruyan, geri dönüşümü teşvik eden ve sürdürülebilir yaşam kültürünü güçlendiren projeleri hayata geçirmeye devam edeceği bildirildi.

