Düzce’nin serinleten yaylaları - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’nin serinleten yaylaları

DÜZCE (İHA) – Düzce’de hava sıcaklığı kent merkezinde 30 derece ölçülürken, Balıklı Yaylası’nda sıcaklık 15 derece oldu.

Düzce’de bunaltıcı sıcaklıklar devam ederken, yaylalar ise vatandaşları serinletmeye devam ediyor. Kaynaşlı’da bulunan Topuk Yaylası’nda hava sıcaklığı 21 derece ölçülürken, en düşük sıcaklık ise Balıklı Yaylası’nda ölçüldü. Hava sıcaklığı 15 derece olarak ölçülen Balıklı Yaylası, dron ile görüntülendi. Tabiat fotoğrafçısı Mehmetcan Düzgün tarafından çekilen imgelerde, tam ortasından geçen su ile yayla yeşil ve mavi ile buluşuyor.

Şehrin bunaltıcı sıcaklarından kaçarak yaylaya gelen Abdullah Yaldız, “Düzce’deki sıcak havalardan, nemli havalardan ötürü Topuk Yaylası’na geldik serinlemek maksadı ile. Burada hava sıcaklığı 15-16 derece ortasında ve hava rüzgarlı” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2 4
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
15 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hatalı park tepkisi

Karabük’te trafik yoğunluğunun en fazla hissedildiği bölgelerden biri olan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi üzerinde hatalı park edilen araçlar, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Günün yoğun saatlerinde cadde üzerinde gelişigüzel park edilen araçlar, hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşattı. Özellikle çift sıra park ve yol kenarına düzensiz bırakılan araçlar, trafik akışını büyük ölçüde yavaşlattı.

Sürücüler, ilerlemekte güçlük çektiklerini belirterek duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise sorunun sık sık yaşandığını ifade etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman araç kuyrukları cadde boyunca uzadı.

Vatandaşlar, yetkililerden denetimlerin artırılmasını ve hatalı park yapan sürücülere yönelik daha caydırıcı önlemler alınmasını talep etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin