Düzce’nin serinleten yaylaları - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’nin serinleten yaylaları

DÜZCE (İHA) – Düzce’de hava sıcaklığı kent merkezinde 30 derece ölçülürken, Balıklı Yaylası’nda sıcaklık 15 derece oldu.

Düzce’de bunaltıcı sıcaklıklar devam ederken, yaylalar ise vatandaşları serinletmeye devam ediyor. Kaynaşlı’da bulunan Topuk Yaylası’nda hava sıcaklığı 21 derece ölçülürken, en düşük sıcaklık ise Balıklı Yaylası’nda ölçüldü. Hava sıcaklığı 15 derece olarak ölçülen Balıklı Yaylası, dron ile görüntülendi. Tabiat fotoğrafçısı Mehmetcan Düzgün tarafından çekilen imgelerde, tam ortasından geçen su ile yayla yeşil ve mavi ile buluşuyor.

Şehrin bunaltıcı sıcaklarından kaçarak yaylaya gelen Abdullah Yaldız, “Düzce’deki sıcak havalardan, nemli havalardan ötürü Topuk Yaylası’na geldik serinlemek maksadı ile. Burada hava sıcaklığı 15-16 derece ortasında ve hava rüzgarlı” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin