Düzce’nin serinleten yaylaları - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’nin serinleten yaylaları

DÜZCE (İHA) – Düzce’de hava sıcaklığı kent merkezinde 30 derece ölçülürken, Balıklı Yaylası’nda sıcaklık 15 derece oldu.

Düzce’de bunaltıcı sıcaklıklar devam ederken, yaylalar ise vatandaşları serinletmeye devam ediyor. Kaynaşlı’da bulunan Topuk Yaylası’nda hava sıcaklığı 21 derece ölçülürken, en düşük sıcaklık ise Balıklı Yaylası’nda ölçüldü. Hava sıcaklığı 15 derece olarak ölçülen Balıklı Yaylası, dron ile görüntülendi. Tabiat fotoğrafçısı Mehmetcan Düzgün tarafından çekilen imgelerde, tam ortasından geçen su ile yayla yeşil ve mavi ile buluşuyor.

Şehrin bunaltıcı sıcaklarından kaçarak yaylaya gelen Abdullah Yaldız, “Düzce’deki sıcak havalardan, nemli havalardan ötürü Topuk Yaylası’na geldik serinlemek maksadı ile. Burada hava sıcaklığı 15-16 derece ortasında ve hava rüzgarlı” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin