Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü yüzme takımı kızlarda üçüncü erkeklerde ise 4. olarak Sinop ilinde düzenlenecek olan yarı final yarışmalarına hak kazandı.
Bartın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Analig Yüzme Grup yarışması çekişmeye sahne oldu. Çocuklar yarışmada madalya almak ve dereceye girebilmek için kulaç attı. 13-14 yaş Analig yüzme grup yarışmasında 20 sporcu ile Düzce il karması 14 yaş kızlarda üçüncü, 14 yaş erkeklerde dördüncü olarak toplamda 24 madalya aldı. Aldıkları puan ile Düzceli Yüzücüler Sinop’ta düzenlenecek analig yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörleri Sercan Akbaş ve Ayşe Nergiz Kurt önderliğinde analige katılan sporcular Sinop’ta Düzce’yi temsil edecekler. (İHA)


Düzceli yüzücüler Bartın’dan 24 madalya ile döndü
Freni boşalan kamyonet tarım aracına çarptı: 1 yaralı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, freni boşaldığı iddia edilen kamyonetin pat pat olarak bilinen tarım aracına çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
Kaza, Alaplı ilçesine bağlı Ortacı Köyü Yığılca yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.H. idaresindeki 67 SE 452 plakalı kamyonet, freni tutmayınca aynı yönde seyir halinde bulunan pat pat tarım aracına arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yaralanan pat pat sürücüsü için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


