Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü yüzme takımı kızlarda üçüncü erkeklerde ise 4. olarak Sinop ilinde düzenlenecek olan yarı final yarışmalarına hak kazandı.
Bartın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Analig Yüzme Grup yarışması çekişmeye sahne oldu. Çocuklar yarışmada madalya almak ve dereceye girebilmek için kulaç attı. 13-14 yaş Analig yüzme grup yarışmasında 20 sporcu ile Düzce il karması 14 yaş kızlarda üçüncü, 14 yaş erkeklerde dördüncü olarak toplamda 24 madalya aldı. Aldıkları puan ile Düzceli Yüzücüler Sinop’ta düzenlenecek analig yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörleri Sercan Akbaş ve Ayşe Nergiz Kurt önderliğinde analige katılan sporcular Sinop’ta Düzce’yi temsil edecekler. (İHA)


Düzceli yüzücüler Bartın’dan 24 madalya ile döndü
Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı
Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.


