Avlanma sezonunun açılması ile birlikte Karadeniz’den adeta hamsi fışkırıyor. Düzce’de hamsinin kilosu 20 liraya düşünce, vatandaşlar balıkçılara akın etti.
Karadeniz’den adeta bu sezon hamsi fışkırıyor. Düzce’de de vatandaşların en çok tercih ettiği balık türü hamsi olunca fiyatlar dibi görmeye başladı. Kilosu 20 liraya kadar düşen hamsi, vatandaşlar tarafından severek tüketiliyor. 2 tona yakın hamsiyi vatandaşlar yiyebilsin diye 20 liraya kadar düşürdüklerini belirten Balıkçı Tuncay Kılıç, “Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşanıyor. Düzceliler’de hamsiyi çok sevdiği için bugün tezgahımızda bizlerde herkes hamsiyi yiyebilsin diye 20 liraya düşürdük. Bunu sadece biz yapıyoruz. Herkes yiyebilsin diye böyle bir uygulama yaptık. Yaklaşık 2 tona yakın hamsimiz var. Düzcelilere ucuz ve kaliteli hamsi ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.(İHA)


867
Düzce’de hamsi 20 liraya kadar düştü
1067
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.


