Avlanma sezonunun açılması ile birlikte Karadeniz’den adeta hamsi fışkırıyor. Düzce’de hamsinin kilosu 20 liraya düşünce, vatandaşlar balıkçılara akın etti.
Karadeniz’den adeta bu sezon hamsi fışkırıyor. Düzce’de de vatandaşların en çok tercih ettiği balık türü hamsi olunca fiyatlar dibi görmeye başladı. Kilosu 20 liraya kadar düşen hamsi, vatandaşlar tarafından severek tüketiliyor. 2 tona yakın hamsiyi vatandaşlar yiyebilsin diye 20 liraya kadar düşürdüklerini belirten Balıkçı Tuncay Kılıç, “Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşanıyor. Düzceliler’de hamsiyi çok sevdiği için bugün tezgahımızda bizlerde herkes hamsiyi yiyebilsin diye 20 liraya düşürdük. Bunu sadece biz yapıyoruz. Herkes yiyebilsin diye böyle bir uygulama yaptık. Yaklaşık 2 tona yakın hamsimiz var. Düzcelilere ucuz ve kaliteli hamsi ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.(İHA)


Düzce’de hamsi 20 liraya kadar düştü
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.


