Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de uyuşturucudan 53 kişi hakkında işlem yapıldı

Düzce’de polis ve jandarma takımlarınca icra edilen operasyonlarda 53 kişi hakkında uyuşturucudan süreç yapıldı, 6 kişi tutuklandı.
Düzce’de uyuşturucu unsur satıcılarına ve kullananlara yönelik polis ve jandarma gruplarınca operasyonlar tüm süratiyle devam ediyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Narkotik Hatalarla Çaba Şubesi takımlarınca 10-16 Mart tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 45 olaya müdahale edilirken, 6 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 53 kişi hakkında isimli süreç yapıldı. Yapılan çalışmalarda ise 15 adet sentetik ecza, 44,71 gram metamfetamin, 66,11 gram bonzai, 95 gram esrar, 150 gram sukunt, 7 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 3 adet hassas terazi ele geçirildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Haber Merkezi tarafından
18 Mart, 2025 00:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Akın’dan anlamlı dokunuş

Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, ilçeye gelenleri karşılayacak anlamlı bir çalışmaya imza attı. Eflani Ulugeçit Köyü yakınında, ilçenin giriş noktasına "Bir Başkadır Benim Memleketim Eflani" yazılı tabela yerleştirildi.

Başkan Akın, tabelanın Eflani'nin misafirperverliğini ve memleket sevgisini vurguladığını belirterek ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.