Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
duzcede uyusturucudan 53 kisi hakkinda islem yapildi Wk8q8Oek
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de uyuşturucudan 53 kişi hakkında işlem yapıldı

Düzce’de polis ve jandarma takımlarınca icra edilen operasyonlarda 53 kişi hakkında uyuşturucudan süreç yapıldı, 6 kişi tutuklandı.

Düzce’de uyuşturucu unsur satıcılarına ve kullananlara yönelik polis ve jandarma gruplarınca operasyonlar tüm süratiyle devam ediyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Narkotik Hatalarla Çaba Şubesi takımlarınca 10-16 Mart tarihleri ortasında icra edilen operasyonlarda 45 olaya müdahale edilirken, 6 kişi tutuklandı. Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 53 kişi hakkında isimli süreç yapıldı. Yapılan çalışmalarda ise 15 adet sentetik ecza, 44,71 gram metamfetamin, 66,11 gram bonzai, 95 gram esrar, 150 gram sukunt, 7 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 3 adet hassas terazi ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin