DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis takımları tarafından düzenlenen operasyonunda çeşitli uyuşturucu husus ele geçirilirken olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
Düzce’de uyuşturucuya yönelik operasyonlar sürüyor. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca Merkez Kültür Mahallesi’nde yapılan operasyonda 35 gram metamfetamin, 10 gram sentetik kannabinoid, 5 adet sentetik ecza, 1 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu husus ticareti yapmak cürmünden gözaltına alınan 34 cürüm kaydı bulunan S.Y. (40) savcılık tarafından hür kalırken, 7 hata kaydı olan A.A. (44) ve 8 hata kaydı bulunan T.K. (25) sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.


Düzce’de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti
Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.
Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

