Düzce’de geceyi aydınlatan yangın zahmetle söndürülürken, tek katlı 2 mesken ve yanında bulunan ardiye kullanılamaz hale geldi.
Olay Soğukpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Er ailesine ilişkin 2 meskende şimdi belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Meskenin ahşap olması sebebi ile yangın kısa müddette büyüdü. Konut ahalisi apar topar konuttan çıkarken, bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü grupları sevk edildi. Geceyi aydınlatan yangında Turgut Er’in meskeninde başlayan yangın, Cem Er’in konutuna de sıçradı. Alev alev yanan meskenlerde söndürme çalışmaları devam ederken, yangın konutların yanında bulunan ardiyeye de sıçradı. İtfaiye takımları yangını zahmetle söndürerek denetim altına aldı. Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlatıldı.


0
Düzce’de tek katlı konuttaki yangın zahmetle söndürüldü
0
0
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

